Shopping og Inspiration

Acne Adriana Studded Anchor Sneakers

Adriana Acne anchor stud
God formiddag i det herlige forårsvejr <3 Om det er det smukke vejr eller trangen til sommerferie ved kysten som gør at jeg slet ikke kan stå for Acnes maritime vibes, vil jeg lade være usagt, men når man nu er så stor Acne fan som jeg og samtidig har fået at vide, at det er en super god idé at gå meget i flade sko, så beder sådan et par fine Adriana sneakers da næsten om at blive adopteret. Fødselsdagskontanterne er slået hul på og der er et par kridhvide ankerbesatte sneakers på vej til mig. Woop! 🙂 Hav en skøn søndag!
Jeg fik i øvrigt fat i en lille ting i en helt anden boldgade, som flere af jer har kunnet lide, når jeg har vist det/dem. Så der kommer en lille søndagskonkurrence senere … stay tuned 😉

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

2 Comments