Min stil,  Skriblerier

Rigere og fattigere

moxy copenhagen moxy copenhagen

De sidste par uger har ikke helt været så gode for nu at være helt ærlig. Jojo, selvfølgelig var det fantastisk at have fødselsdag og blive fejret osv. men det er alt sammen blevet gjort i lidt af et smertehelvede. Faktum er, at jeg er udstyret med et temmelig porøst tandsæt, som altså medfører knækkede tænder rigtig tit – I kan sikkert godt forestille jer både hvor dyrt og hvor smertefuldt det kan være. Oven i hatten, så er jeg tandlægeskræk som bare pokker, hvilket altså heller ikke har været helt så let at forene med de hyppige besøg på klinikken. Nå, men for ca. to uger siden, da jeg var afsted på kursus, knækkede den sidste af mine visdomstænder og vi snakker sådan halvdelen af den. Afsted til tandlægen med mig, men da den åbenbart var en kompliceret sag, så skulle den altså opereres ud hos en specialtandlæge. Første ledige tid: 8. april. Masser af medicin; penicillin, panodil og hvad har vi, men lige lidt hjalp det og min fødselsdagsweekend var altså en kombi af glæde og smerte. Mandag kørte jeg ned på klinikken igen og fik hjælp til at få tid et andet sted, da 8. april var fuldstændig absurd lang tid ud i fremtiden. Fik tid i dag hos Specialtandlægerne i Bredgade i Kbh. og min søde kærestemand tog med mig. Tudede fra jeg kom til jeg gik (og tuder også lidt nu, fordi det er overstået), men hold op de var gode derinde. Helt fantastiske faktisk. Jeg overlevede, hvilket jeg i min forkvaklede fobi er i tvivl om hver gang om jeg vil gøre … he he …., og er nu en tand (og mange penge) fattigere, men et humør rigere. Det gør stadig ondt, men ingenting i sammenligning med tidligere og jeg har da også fået besked på at tage den med ro. Håber ikke kinden hæver mere og håber specielt på at undgå blågul kind, som jo også kan være en bivirkning. Heldigvis har jeg en udmærket concealer til test, som så må komme på overarbejde 😀
Bloggen har lidt lidt under det manglende overskud, men håber skuden vender nu og der er nogle gode energifyldte uger forude 🙂

Læs også:  Vi må vente lidt endnu med tålmodighed ...

Den fede cardigan er fra Moxy Copenhagen og er en fødselsdagsgave, solbriller fra Prego, tee fra Isabel Marant pour H&M og nederdel fra Black Swan (aw13)

13 Comments

 • Guapizimo

  Æv, æv det lyder bestemt ikke rart, godt du fik en tid et andet sted, så du kunne komme hurtigere til! Jeg er heller ikke fan af tandlæger, bare lugten i klinikken eeeewwww.

  PS…..har du trøsteshoppet så? 😛

  • Guld.log

   Haha 🙂 Elsker det. Jeg trøste shopper ALTID når jeg har været til tandlægen. det skal man. fordi det er så synd. 🙂

 • Camilla

  Åh nej stakkels dig! Jeg håber snart at du er i topform igen, der er ikke noget være end når tænderne laver bøvl! Jeg sender lige en stor portion god bedring i din retning 🙂
  Din cardigan er vildt lækker 🙂
  /Camilla

 • Bolize

  Åhhhhrrrr – føler rigtig meget med dig, da min nederste visdomstand var lige så genstridig som din og ja, av for FA…. da!!!! Men i morgen vil du se lysere på ALT 😀 – it’s a promise … det gør nas lige nu og der er hævelse og øm mund, men en god nattesøvn ovenpå sådan et par banditter til tandlæger der bare skærer i én, ja, så vil du være ganske tæt på fit-for-fight i morgen ♥

  • Bolize

   P.S. Du er så smuk i den cardigan .. har den jo også, men den er much better til dig … virkelig som om Moxy har brugt dig som prototypen … wow

 • Trine Lykke

  Jeg føler med dig, det er aldrig sjovt at skulle igennem den slags smerte. Det er egentlig utroligt at man vil give penge for det?!
  Jeg har fået opereret begge mine visdomstænder i undermunden ud, og det var heller ikke specielt sjovt, men efter det første 1 1/2 døgn var de værste smerter væk, og jeg slap for den famøse blå kind.
  Håber snart du er ude på den anden side!

 • Camillemaja

  Føler mig dig Marlone! Fik selv opereret 2 ud for to uger siden. Det var det værste

 • Chau

  Hvor er det synd for dig! æv. det er bare ikke sjovt.
  Er der ikke noget man kan gøre for at tænderne bliver styrket så du ikke skal rende til tandlægen i tide og utide?

  Men du ser mega godt ud på billedet 😀

  /Chau

 • Birthe

  Din stakkel, håber du er ok nu.
  Så smuk, af kød og blod, sammenlignet med profilbilledet.
  Hvad hedder solbrillemodellen?
  B