Shopping og Inspiration

3 der gerne måtte være pakket ind

Pandora sommerfugle
Det varer ikke så længe …. faktisk kun en uge …. så har jeg fødselsdag. Faktum er, at jeg er lille barn, når det komme til fødselsdage. Jeg er spændt og sover rigtig dårligt natten op til, ha ha. Jeg bliver jo også kun 41, så det er vel helt i orden 😀
Jeg ved også, at det ikke er fordi der kommer så mange gaver – dels har vi givet hinanden en sommerferie herhjemme og dels kommer jeg ikke til at holde noget særligt andet end for den nærmeste familie, men jeg håber dog alligevel at kunne se frem til en – måske to – af disse ting.

1. Cottoncoat’en fra Storm og Marie har jeg skrevet om før. Den er så flot og selv om jeg ikke har set den irl, så er jeg sikker på, at den er lige mig. Den står allerøverst på min ønskeliste over tøj lige nu og håber, at der måske bliver et tilskud til den med lidt fødselsdagspenge. Den kan købes her bl.a. (og også her i sand)

2. Jeg har forelsket mig i de søde meget feminine ørestikkere fra Pandoras forårskollektion. De er fine til at tilføre lidt sødme til nogle af mine meget monokrome, rå looks og faktum er, at jeg godt kunne tænke mig at få lidt mere guld brugt på hverdage også. Er jo afgjort mest til sølv, men med mellemrum kommer guldlysten over mig og så har jeg faktisk ikke rigtig noget at tage i ørene.

3. Det er ved at være sandaltid eller det er i hvert fald ved at være tid til at indkøbe sandaler, hvis man vil sikre sig imod udsolgte størrelser på yndlingsparret. Jeg har pt to modeller, som jeg sværmer om – det ene par er disse på collagen fra ECCO, men jeg flirter også lidt med disse. Hvilket par er pænest, synes I?

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Mine indkøb til et blødt efterår

Jeg ved, at jeg ikke kan se frem til alle tre ting lige nu, men håbet er da lysegrønt, som man siger og ellers er der måske lidt luft i næste måneds budget … denne måneds budget er vist nok brugt 😉

Er det ikke nogle fine ønsker, synes I?

5 Comments

 • Sascha

  Det er fuldt lovligt at være som et barn omkring sin fødselsdag :p
  Jeg håber at du får noget af det som du ønsker dig. Mon ikke? Jeg synes da før, at din mor har vist sig fra en yderst sød side, hvad vi har kunnet læse os til her 🙂

 • Karina B.

  Super gode ønsker – helt bestemt.

  Den er svær den med sandalerne…
  De er mega fede begge to.
  Umiddelbart når jeg ser billederne, tænker jeg at den lille “hæl” på Ecco sandalen gør dem lidt “pænere” end dem fra Angulus (uden at være for fine). Ofte er det mere behageligt at have lidt hæl på fremfor helt flade.
  Så det er alt efter, hvilket look du går efter….
  Jeg tror, jeg personligt var nødt til at prøve dem begge på for at se (og så ville jeg sikkert stadig have svært ved at beslutte mig…) 😉
  Er dog sikker på kvaliteten er i top på begge 🙂

 • Ann

  Jeg krydser fingre for de fine ønsker. Jeg er mest til sandalerne på collagen, lidt hæl er bedre end helt flade sandaler 🙂
  🙂 Jeg er også mest til sølvsmykker, men jeg kender lige det med at ha’ lyst til guldsmykker og så mangler man øreringene. Jeg er på jagt efter de helt rigtig…

 • Bolize

  Ja, nu må vi jo se – det er jo “lige om lidt” 😉 …. Ecco sandalerne er pænere end Angulus efter min mening 🙂