Shopping og Inspiration,  Skønhed

Vind den nye CLEAN AIR – 3 vindere!!

CLEAN AIR konkurrence

 

Jeg kan forhåbentlig være med til at starte jeres uge lidt bedre – der er nemlig mulighed for at vinde den helt nye CLEAN duft her på bloggen. Og ikke bare én af jer kan vinde …. næ – CLEAN ønsker at hele TRE vindere snupper hver sin parfume. Af de store, naturligvis. 60 ml. lækre dråber af ren forårsfølelse. CLEAN AIR er let med en finurlig frisk duft som minder mest af alt om den man kan indsnuse en kølig morgen, hvor solen lige akkurat er ved at tage fat. Friskheden fra det dugvåde græs blander sig med luftens andre dufte og bæres i forskellige retninger. Den er lækker og blid – akkurat som en CLEAN duft skal være.

Du deltager ved at skrive ÉT ord i en kommentar og det skal være DÉT ord, som du forbinder allermest med forår. Gør dette senest d. 24. marts.

Stort tillykke til: Simone Sand, Anne (mail xxxkruger@gmail.com) og Pia Eriksen … I har alle modtaget en mail 🙂

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

166 Comments