Skønhed

Nyt hår

 

Måske har I allerede set det på insta eller facebook, men der er stadig en del af jer, som ikke følger med andre steder end her, så I skal selvfølgelig ikke snydes for at se mit nye hår. Blondie gone, brunette has come. Faktum er, at jeg gerne vil have langt hår igen og det kan simpelthen ikke tåle med afblegning. Måske er det også på tide at gå tilbage mod det mere naturlige look og tættere på min egen hårfarve, som dog er en del mørkere end denne her. Små skridt. Syntes det var en kæmpe omvæltning at se mig selv i spejlet med denne farve og det er faktisk først i dag – to dage efter – at jeg begynder at synes det er ok.
Så nu begynder projekt sundt hår og halleluja, hvor det trænger  … har vasket det i dag og kan se, at det her kommer til at kræve pleje, pleje og så lidt mere pleje. Det er saftsuseme tørt da. Nå! Men hvad synes I mon om det? Jeg kan sgu’ egentlig meget godt li’ det nu 🙂

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

16 Comments