Reklame

Lys i den mørke tid

Som husejer er der mange projekter hele tiden og måske endda især i sommerhalvåret. Jeg har en liste så lang og synes at hver gang der kommer et kryds ved en ting, så er der sat ti nye ting på. Er ret sikker på mange genkender det scenarie 😀
Så på en måde glæder jeg mig lidt til at tingene står lidt stille de næste måneder. Dog er der alligevel lidt ting der skal fikses (op). Det ene er noget så kedeligt som noget indretning af et skur, men mere nødvendigt er en forbedret udendørsbelysning. Dels skal jeg have skiftet til mere energivenlige pærer i de eksisterende udendørslamper, men jeg skal også have købt nogle flere for der er faktisk ikke særlig meget …. eller særlig godt …. lys ved mit hus. Har tænkt over at der skulle gøres noget ved det et par år nu, så tror vist det er på tide. Jeg har en tendens til at udsætte de der lidt “praktiske” ting. Synes i bund grund det er møgkedeligt, men jeg ved jo omvendt også at jeg virkelig vil nyde det når først det er gjort.

Pærer og så videre bestiller jeg her, hvor der er et super fint og ret budgetvenligt udvalg og i forhold til lamper tror jeg bare det skal være nogle ret enkle skotlamper af en art eller måske nogle halogenbanditter som sættes ind i gavlen – egentlig helst bare, at det er diskret udendørs led belysning. Økonomisk og neutralt. Det må gerne bare blende ind i omgivelserne. Jovist kan man jo lave alverdens smukke lamper med mere, men det er ikke det jeg er på udkig efter.
I selve haven ville jeg også gerne have nogle lamper … sådan nogle lidt lave nogle, men har planer om at gøre ting ved haven til foråret, så vil vente med den del af lampeplanerne. Tror jeg bliver nødt til at fjerne nogle træer og buske, men ved ikke helt hvordan og hvorledes endnu. Er ikke den store havekender og har ved gud mere end en gang overvejet at betale mig fra det he he …

Jeg har i øvrigt overvejet bevægelsessensorer …… men ved ikke rigtigt om jeg synes det er fedt eller ej – hvad tænker I? Har I det og er glade for det?