Reklame

Meget mere Danmark, tak


 

I går klippede vi hæk …. sikke et projekt. Jeg er øm i muskler jeg ikke anede jeg havde 😀 ha ha ….. men pga temperaturen i år var den jo i virkeligheden ikke så høj, så relativt overskueligt alligevel. Denne sommer har sat masser af tanker i gang, men en af de ting som jeg er rigtig glad for, er at jeg har fået set meget mere af Danmark. Opdaget steder, som var sindssygt smukke og enormt lækre – og det har altså gjort, at jeg har bestemt mig for, at jeg vil være gæst i mit eget land meget mere for eftertiden. Fyn, som jeg stort set altid bare er kørt henover for at komme til Jylland, har lidt stjålet mit hjerte. Middelfart, hvis baggrundstæppe er den smukke vandnatur med Lillebæltsbroen er helt unik. Fænøsund, hvor man både kan være helt almindelige turist og bo i små feriehuse, men også afholde konference i konferencelokaler omgivet af denne smukke natur, har rigtig gode overnatningsmuligheder til en meget rimelig og fornuftig pris, samt et vældigt aktivitetsprogram i børnehøjde. Vi tager som regel afsted på en enkelt overnatning med arbejdet hvert eller hvert andet år … kunne godt tænke mig at foreslå dette sted. Aftentur ved stranden, dejlig mad og gode kolleger. Parfait!
Jeg kunne også godt tænke mig bare at være der en weekend med Silas eller på kærestetur. Mere Danmark ind på oplevelseskontoen, tak. For pokker vi har et fint land altså.

Læs også:  Når vi engang når dertil