Skønhed

Vi sveder jo allesammen

Og i denne tid mere end normalt, tror jeg. I hvert fald hvis man rejser ud på nogle af de lunere feriedestinationer. Jeg klager ikke over vejret herhjemme – selv om …. elsker jo varme, som jeg vist ofte nævner, men jeg vil da indrømme at sommerferiens første uge nok har været lidt mere produktiv end den ville have været med 30 grader.
Det her indlæg handler rigtig meget om varme – både den der skyldes vejret men også den der skyldes aktivitetsniveau. Det handler om en ven i den varme. Rexona. For uanset om vi bryder os om varme kroppe eller ej, så er der næppe nogen der bryder sig om svede …. ej heller bryder sig om “odeuren”, som man nemt kan komme til at udsende. Men som med alt andet der vedrører personlig pleje, så bygger deo’er på præferencer, forskellighed, kropstype, smag og behag. Jeg har været ret meget fan af Rexonas deo’er (roll-on, that is) siden forevigt …. og det af to grunde. Prisen og effektiviteten, men jeg har også været ret konservativ i forhold til, hvilken jeg brugt. Det er lidt ligesom opvaskemiddel eller shampoo – man køber det man ved virker. Præcis samme farve, duft og størrelse.

Nu fik jeg så, i forbindelse med dette indlæg, mulighed for at teste nogle stykker og især én af dem har været en virkelig god ven her i varmen. Det er den der hedder Maximum protect – det er en creme-deo. Den “snatter” ikke og efterlader ikke mærker på tøjet – desuden absorberes den hurtigt, hvilket er mit kriterie numero uno til en antiperspirant. Jeg skal ikke stå og vente på den tørrer. Nix. Rul, vent et øjeblik og så i tøjet. Og en anden ting er duften. Den dufter dejligt nedtonet og ikke sådan skrapt, som nogle kan. De er i øvrigt dejlige i duften alle dem på billedet (som er dem jeg har testet). Bedste duft er uden tvivl også den firkantede Maximum Protect. Dufter meget mildt af renhed. Pure and simple. Lidt ligesom friskt vasketøj. Men de andre er nu også fine i duften – milde og bløde.
Du kan se meget mere om de enkelte på Rexonas hjemmeside. Og altså især den der er lidt firkantet i det, kan jeg absolut anbefale at prøve. Den er SÅ god og holder virkelig overraskende længe. Og har du lyst til at finde ud af lidt mere om øget svedtendens eller hvorfor vi egentlig udskiller væske fra kroppen, så er den førlinkede guide ret fin at blive klog på. Og lige præcis til den gruppe af os anbefales Rexona maximum protection stress control …. den virker simpelthen dobbelt.

Som jeg nævnede, så spiller prisen altså også en rolle. Jeg nægter at give flere hundrede kroner for en deo – de penge vil jeg hellere bruge på cremer og den slags, så med Rexonas billige priser, får de endnu en thumbs-up fra mig.