Skønhed

En smuk og forbedret hudstruktur // Retinol peeling

Mit ambassadørskab hos DermoCosmetic indebærer at jeg tester forskellige behandlinger, som jeg derefter deler med jer ud fra en ærlig og redelig personlig oplevelse.
Sidst jeg var forbi, testede jeg en Retinol peeling, som lover en forbedret hudstruktur og som arbejder for mindre synlige porer, en mere jævn hudtone og en mere ensartet pigment. Jeg har aldrig lidt af specielt store hudporer, men min hudstruktur kunne helt klart trænge til en kærlig hånd og ligeledes hudtonen og en mere ensartet pigment. Ja tak. Så jeg kastede mig ud i det 🙂

Behandlingen

retinol peeling dermocosmetic

Selve behandlingen er umanerlig simpel idet den blot består i, at retinol smøres på huden med en lille pensel, som virkelig føles rart. Tager ca. 20 min. Derpå kan man fortsætte sine daglige gøremål …. gå på arbejde eller hvad man skal, for man vasker den selv af senere. Hele instruktionen i forhold til at vaske af og hvilke produkter det anbefales at man bruger og i særdeleshed ikke bruger lige efter og i dagene efter, gives under behandlingen, så man føler sig i gode hænder og ved præcis “what to do”. Der skal påregnes at huden reagerer i op til en uge efter. Det kan være lidt rødme eller afskalning og en lidt stram fornemmelse. Jeg følte, som du kan læse i min dagbog herunder, egentlig at min hud var enormt blød de første par dage og først derefter begyndte afskalningen. Kristoffer, som altid er den der behandler mig hos DermoCosmetic fortalte mig at det er meget individuelt, hvornår og hvor meget huden skaller. Læs hvordan mit forløb var dag for dag herunder…..skulle giftes, så var ret spændt på om jeg var “skalle-fri” på dagen ….. pyha 😀

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online
Min dagbog

retinol peeling
retinol peeling
retinol peeling  retinol peeling

En Retinol peeling kan være nødvendig at gentage 2-3 gange den første gang og derefter kan man holde huden ved lige og forbedre yderligere ved at få nye peelinger 3-4 gange om året. Jeg er på vej til at skulle have en ny omgang og kan slet ikke vente med at se, hvilke resultater runde to vil give. Mit håb er at mine pigmentforandringer fra brandsårene i særdeleshed i panden, vil blive endnu mere udjævnet. Første runde har i hvert fald hjulpet, men der er selvfølgelig stadig vej endnu.

Det gode råd

Jeg vil anbefale at man får sin første peeling lavet enten en onsdag eller en torsdag. Jeg skallede mest på 3. til 5. dagen og havde heldigvis ferie, for jeg ville have haft svært ved at lægge noget som helst makeup. Men nu ved jeg hvordan min hud reagerer, så nu kan jeg bedre planlægge efter en weekend. Og det kan kun anbefales. Spørg endelig, hvis jeg kan hjælpe med svar på eventuelle spørgsmål – kommentarfeltet er åbent. Eller måske har du spørgsmål til min dagbog?

Læs mere om DermoCosmetics Retinol peeling her, hvor alle de faglige informationer også står, eller ring ind og snak med klinikken – de er så søde og hjælpsomme. Man kan også sagtens bestille en tid online … det gør man lige her.

DermoCosmetic tilbyder mange forskellige slags peelinger, som man kan læse mere om her jeg er også lidt hooked på at prøve en dermaroller-behandling. Resultaterne skulle være ret så fine. Nogen af jer der har prøvet det?

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

Jeg skal nok skrive igen efter runde 2 …. både i forhold til om min hud reagerer ens og i forhold til resultatet, men er det bare halvt så fint som første gang, så er alt godt 🙂 Jeg skal også have et før og efter-billede klar næste gang, men ville først og fremmest dele selve produktet og oplevelsen med jer denne gang. Billedet herunder er dog uden filter og taget på 9. dagen efter behandlingen. Jeg har kun en farvet dagcreme på selve huden og en smule blush.

efter retinol peeling