Skønhed

Få den smukkeste e-bog gratis og vind lækker hjemmespa-præmie!

forsideHvis man indimellem hiver en time ud af kalenderen til sig selv, hvor man forkæler kroppen, så er det den lækreste velværefølelse, som efterlades i kroppen. Den holder faktisk rigtig længe og jeg har fundet ud af, at den time, som jeg tillader mig at bruge et par gange om ugen, når resten af familien er gået i seng, ikke kun giver mig tid til at få plejet kroppen og fornyet farverne på neglene, men det efterlader også en times tid til eftertænksomhed. Spa handler jo ikke kun om følelsen af den ydre velvære, men også om den indre. Jeg når igennem nogle af de ting, som har opfyldt mine tanker og får dem arkiveret i de “rigtige kasser”. Tror det er sundt, når man har en presset hverdag, at få ryddet ud og sorteret på øverste etage.

Jeg vil gerne, sammen med Lahme og L’Oréal, give jer alle sammen en masse gode tips til hjemmespa. I kan derfor gratis hente denne skønne e-bog, som fortæller om alt fra neglepleje til sunde kropsrutiner – alt sammen pakket ind i et virkelig smukt design! Jeg har printet forsiden ud … bare fordi den er så smuk. Bruger den som cover på en af mine arbejdsmapper.
I kan gratis hente bogen lige HER.

MEN!
Én af jer kan også få suppleret op på hjemmespaprodukthylden (jeps, det er et ord) med lækkerier fra Essie, L’Oréal Revitalift Filler, Garnier Respons, samt en lækker illustration som er bagsiden fra e-bogen. Den er SÅ smuk også. Vind hele dynen ved at smide en kommentar, hvor du fortæller, hvad du nyder at forkæle dig selv med derhjemme allermest. Er det at lægge ny neglelak, give håret en kur eller noget tredje?
Gør dette senest søndag d. 5. april.
(se indholdet af pakken på billedet og læs mere under billedet)

Læs også:  Strålende hud som er til at betale

collage prize

Pakken indeholder:

·      Et kunsttryk af bagsideillustrationen tegnet af Mette Boesgaard specifikt til ebogen, og trykt i meget få eksemplarer.

·      L’Oréal Paris Revitalift Filler Serum og Revitalift Filler crème

·      essie spa håndcreme, håndscrub, Brilliant service og good as gone whitening polish remover

·      Garnier Repons Honey Treasures Shampoo, Honey Treasures Balsam og Honey Treasures Hårkur

·      Essie Bridal collection 2015 – så smukke farver!!

45 Comments

 • Louise

  Jeg er ret vild med det print!

  Jeg har i en del år brugt min mig-tid på negle-dimseri, og synes selv jeg er blevet god til at lave lidt anderledes designs. 🙂
  At jeg så har opbygget en halvstor samling lakker, det er en helt anden historie… 😉

 • Tanja H

  Min hjemmeforkælelse er helt sikkert neglelak. Jeg har lige lakeret tå neglene… Ingen ser mine tånegle, men det er en af de små ting der gør jeg føler mig mere lækker. Os selvom de er gemt væk i sko hele dagen lang Heh. 😉

 • Heidi

  Søndag aften, fylder badekarret, tænder levende lys og ligger der helt stille uden forstyrrelser. Mand og børn hygger sig uden mig og jeg nyder stilheden, mens håret får kur og kroppen bliver gennemvarmet. Efterfølgende frisk neglelak så, så er jeg bare meget mere klar til en ny uge mandag morgen:-)
  Kh Heidi

 • Maja K

  Min hygge og forkælelsestid går mest med laaaange bade, som bliver blandet med diverse lækre produkter som jeg ellers ikke har tid til at (tage mig sammen til) bruge i hverdagen. Lækre scrubs er et must, gode hårkure, og dybderensende masker… mums!

  Forresten, så ser dit nye hår vildt lækkert ud! 🙂

 • Helle Dannemand

  Når jeg har god tid, fx. i weekenden, er det i badet jeg forkæler mig selv med body scrub, lidt let ansigtscrub og hårkur. Jeg føler mig som født på ny bagefter 🙂

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Hvis jeg rigtig skal forkæle mig selv, så sætter jeg Tina Dickow på afspilleren, tænder duftlyset og hælder badeolie i karbadet. Dét er forkælelse!!!

 • Malene

  Man tilføjer blot en god portion fodcreme og ser gamle afsnit af Will and Grace og drikker kaffe, mens man venter på at fødderne bliver fine og tørre

 • Katrine Gunnersen

  Et laaaaangt bad..
  Med hårkur, skrub af fødderne, ansigtsmaske….!! Så dejligt.

 • Lene Løkke

  Jeg nyder aller mest, når jeg kan pakke mit grej og låne mine forældres badeværelse. Så laver jeg hjemmespa med karbad, maske og hårkur.
  Hjemme nyder jeg at bruge min clarisonic børste – ville ønske jeg kunne sige at jeg får den brugt hver dag, men…

 • Ann

  Det er hele pakken fra top til tå for at det skal føles lækkert. Scrup,olie og hårkur i badet. Efter badet en fed creme på kroppen og en god stylingcreme i håret. Meget vigtig finish makeup og naturligvis neglelak. Så bliver det ikke bedre.

 • Tina H

  Jeg nyder at lave et lækkert fodbad, da mine fødder ofte bliver overset 🙂 Det er bare så dejligt!

 • Maria Ørum

  Tid og fred, det kan være svært med 4 drenge,men jeg nyder allermest når jeg lige har fred og ro til at sætte mig med en kop kaffe og et Gødvad imens flimmerkassen kører 🙂

 • Stine

  Når jeg ordner fødder, tager ansigtsmaske på og i det hele taget prioriterer at bruge tid på mig selv

 • Mette Kristensen

  Med to små børn i huset synes jeg ikke der er meget tid til selvforkælelse. Det jeg nyder mest er at ligge ny neglelak, til tider sammen med min datter på 2½. Derudover nyder jeg når der er tid til et længere bad hvor jeg får barberet ben m.m. (er jeg den eneste mor der ligner en bjørn til tider? 🙂

 • Marlene Høj

  Jeg plejer at lave et fodbad, finde en bog og en kop kaffe frem, når jeg vil forkæle mig selv lidt. Sådan en gang hverdagsluksus kan jeg altså få listet ind i min travle hverdag 🙂

 • Sascha

  Efter at jeg blev mor her i februar, er noget så simpelt som at få føntørret mit hår, blevet det jeg har nyt allermest, de (2!!) gange jeg har fået tid til det

 • Rikke Marie

  Ansigtsmaske, fodbad og ordne negle, står den på hjemme ved mig når jeg skal slappe af 🙂

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg ELSKER et langt karbad 🙂 Så kommer både maske, hårkur og peeling i brug, og man føler sig som en ny kvinde, efter sådan en omgang 🙂
  Det er simpelthen forkælelse på yderst højt plan.

 • Helle Rick

  Fordbad er det bedste jeg ved. Hæ hæ…..så kan jeg nemlig ikke så meget andet 🙂 Mens fødderne hygger sig, giver jeg fingerneglene en ordentlig tur. Fingerneglene får lak, når fødderne er gjort færdige og har fået deres lak Det er sådan et tidspunkt hvor hjerne lige kan få fred og jeg kan få lov til at sidde ned med god samvittighed.

 • Leslie

  Ren forkælelse for mig er alene-tid. En god kop kaffe og en lækker snegl, mens jeg ser SEX and The City =)

 • Lene Pedersen

  Et godt fodbad, mens jeg læser en bog, er dejligt. Bagefter skal neglene selvfølgelig lakeres 🙂

 • Trine Borup

  Fodbad 🙂 Jeg bruger min søns badekar som er en ordentlig balje 🙂 Så det er i virkeligheden fod-og-ben-bad.

 • Anne schelde

  Wauw sikke en præmie. Jeg forkæler mig selv når jeg lægger ansigtmasker (og prikker alle hudorme ud) og lægger neglelak.. Det sker ikke så tit..

 • Lene

  Når jeg skal forkæle mig selv lidt er det bedste for mig en hårkur og en god kop te – ren velvære.

 • Hanne w

  Er langt varmt karbad <3 endnu bedre hvis afsluttes med scrub og lotion på hele kroppen 😀

 • Pernille

  Lækker præmie 🙂
  Det er ren forkælelse når jeg lægger en ansigtsmaske eller giver neglene en ny farve

 • Lykke M.

  Forkælelsen må klart være når min datter på 18 år gider hygge med at lakere negle og sludre om alt fra de sejeste bukser, drenge, veninder og skolen….. Det er kvalitetstid med forkælelse i højsæde !

 • Christina Bonke

  Lækker præmie. Det er helt klart mest selvforkælelse for mig med et langt bad, ansigtsmaske på og så bladre sig gennem stakkevis af magasiner med en stor kop kaffe i hånden. Ah..

 • Camilla

  Jeg har a thing for neglelakker. Jeg kan ikke få nok og synes altid at jeg mangler liiiige den nuance af lyserød eller en anden farve. Toppen af selvforkælelse for mig er et blad (allerhelst Woman), noget guf (enten sødt eller sundt), lakering af mine negle og en kop the. Aaarh, det er godt!

 • Anette Dahl Povlsen

  Elsker et varmt karbad når jeg kommer hjem fra en hård aftenvagt der er ikke noget bedre

 • Pernille R.

  Uha .. Jeg er nok ufattelig dårlig til selvforkælelse… Tiden er knap med arbejde og 4 børn, så det skal være noget der ikke tager for lang tid. Så min selvforkælelse er vel når jeg farver mit hår hver 10 uge.. Jeg vil rigtig gerne have fine negle men synes altid lakken går i stykke allerede dagen efter, så det har jeg opgivet. Tak for at få mig til at tænke over hvor lidt jeg egentlig gør for mig selv .. Det må laves om

 • Line

  Når jeg har en af de der meeeeget sjældne aftener alene hjemme eeeeelsker jeg at forkæle mig selv med en ren Oil treatment – især i ansigtet. Hele ugen efter, kan jeg mærke st min hud bare føles mere blød og skinner på en helt anden måde.. Derudover er det ren forkælelse for mig, når jeg får tid til at farve mine brun og vipper – da de normalt er tæt på usynlige – og det kan jeg bare ikke gøre med mand og barn i huset:-)

 • Hanne Z

  Hver søndag aften tager jeg et langt karbad mens jeg har ansigtsmaske på, derefter smører jeg en skøn creme på kroppen, fødderne og selvfølgelig i ansigtet. Når det er tørt får jeg lagt ny lak på hænder og fødder. Så er jeg klar, smuk og veloplagt til en ny uge:o)

 • Line M.

  For mig er forkælelse helt klart et langt karbad med lækre aromatiske olier og levende lys. Herefter forkæler jeg mig selv med lækre cremer og en lækker ansigtsmaske. Som prikken over iét bliver der lagt en fin neglelak, så også neglene ser velplejet ud i hverdagen 🙂

 • Katrine K

  Selvom det er sjældent, så er det virkelig forkælelse at sidde i det fyldte badekar med noget at drikke og en god bog indenfor rækkevidde 🙂

%d bloggers like this: