Shopping og Inspiration,  Skønhed

BIOEFFECT Volcanic exfoliator og et crazy ugeprogram

BIOEFFECT volcanic Exfoliator
Jeg har siden starten af december testet et nyt produkt fra islandske BIOEFFECT, som er sammensat af mikrokrystallinsk vulkansk aske, abrikoskerner, kokosolie og e-vitamin (som booster ift at stoppe hudens ældningstegn). Kort fortalt, så er det et ret grovkornet blød gele, som fjerner døde hudceller og renser tilstoppede porer sådan at de nye hudceller får maksimale levevilkår. Den er god, som i virkelig god … jeg kan faktisk godt lide, at den er så grovkornet, at man kan mærke, at man øger blodcirkulationen i huden og samtidig får følelsen af, at den renser i dybden. Min hud er lækker blød og frisk bagefter … på sådan en behagelig måde. Jeg har brugt den to gange om ugen, som et led i min normale plejerutine og den kommer til at flytte fast ind i fremtiden. Faktisk, så finder jeg hele forskningen og teknologien bag BIOEFFECT ret spændende – vil anbefale at læse mere her.
Er senere begyndt at teste to andre produkter fra samme mærke, men det er for tidligt at sige noget om dem endnu. 

I går aftes rensede jeg grundigt af og brugte den, for har brug for en pæn hud i denne uge! Programmet er spækket med aktiviteter, så: søvn, vand, grønt og god hudpleje bliver vist de fire ting, som jeg skal sørge for ikke at gå ned på 🙂
Denne uge byder, udover almindeligt arbejde, på Black Swan bloggerevent, et photoshoot med Kudibal ift det samarbejde, som jeg SNART kan sige noget om (gudskelov – kan snart ikke vente længere, ha ha), en presselancering med selvsamme samarbejde, en volleyball-cup på skolen OG en afhentning af ny Black Swan kollektion/ kick-off i Kolding lørdag …. mon der er en der har brug for at smide stængerne op søndag? 😀 Såeh …. I kan godt se der er brug for hudpleje og de andre ting ikke? 😉 Must look my sharpest!

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

BIOEFFECT exfoliator er udleveret til mig som testprodukt men kan fx købes her.

4 Comments

 • Trine Lykke

  Hold da op et program. Det lyder helt sikkert som om du skal passe dine sengetider og spise masser af grønt.

  Jeg kender ikke Bioeffect, men det lyder rigtig lækkert.

 • Carina C

  Det lyder ikke som om, du får meget tid til dig selv -til gengæld er Bioeffect et helt fantastisk mærke!

 • Lise/walkinrunout

  Jeg har prøvet Bioeffekt-serum og er vildt begejstret for det… jeg bilder mig i hvert fald ind, at jeg kan se forskel ha ha
  Glæder mig til at høre, hvad det er du tester…