Shopping og Inspiration,  Skønhed

Trænger du til at prøve en ny duft?

Så har jeg et bud på, hvad du skal teste!
Det er sjældent efterhånden, at jeg tilføjer nye dufte til min lille samling, da jeg mere eller mindre mener, at jeg har fundet mine såkaldte signaturdufte….. men når man engang imellem får en duftprøve med hjem, så hitter den og det var historien med Dolce & Gabannas “Peony”….. Hvis du godt kan lide en lidt anderledes blomsterduft med lidt dybde, så lov mig at dufte denne. Og duft så lige Hermes “Twilly” nu du er der. Det er mine seneste to parfumer.


Indeholder affiliatelinks
Dolce & Gabbana har lanceret en række parfumer med “blomsterlåg” – de er faktisk alle virkelig lækre og jeg kunne godt finde på at købe “Garden” også. En dag.
Find Dolce & Gabbana Peony her (på bud i øjeblikket) og Hermes Twilly her.

De andre Dolce & Gabbana “Blomsterknops”-dufte er her.

Hvilken duft er din nyeste på hylden? 🙂

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt