Shopping og Inspiration

LOVE

Den årlige kærlighedsdag nærmer sig med hastige skridt og selv om jeg på sin vis er lidt imod, at man hædrer noget som i princippet burde være hverdagskost, så kan jeg alligevel godt lide idéen om, at have en dag, som sætter kærligheden ekstra på dagsordenen – ikke kun for kærester, men også for andre kærlighedsforhold. Kærlighed kan vi sgu’ ikke få nok af og blomsterbranchen får noget ekstra at leve af. So be it 🙂

Pandora Valentine's kollektion 2015

Yndlings-Pandora er med på beatet ift Valentine’s Day. De har de for så vidt været rigtig længe idet der hvert år kommer en lille særlig kærlighedskollektion. Det er som regel altid nogle super enkle og fine ting, som ikke vælter budgettet. Med andre ord: gode gaveidéer. I år er der lavet en serie med ordet “Love” – materialerne er sølv og zirkonia og smykkerne er minimalistiske, hvilket tiltaler mig meget. Jeg kan godt lide, at ordet ikke er meget mere en 3 cm langt og på den måde synes af et fint skinnende smykke på afstand, men kommer man tættere på og ned i detaljen, kan man læse skriften. Jeg kunne simpelthen så godt tænke mig både halskæde og armbånd. Og det lille charm er også super sødt.
Men er man ikke til skrift-smykker, så er der den smukke sløjfering, som har været i kollektionen lidt tid eller den nye snoede ring. SÅ fin! Ligner en halv million, når man har den på alene … glitrer så pænt i lyset. Hjertearmbåndet er også smukt (det er samme serie, som det jeg har med infinity-tegnet på). Jeg bliver aldrig træt af Pandora – helt ærligt, så er jeg imponeret over, hvor mange fine ting, som bliver designet hver sæson og som kan ramme så mange forskellige målgrupper. Håber at nå forbi The Jewelry Room på fredag (fast indslag under modeugen) for at se alle de nye og kommende smykker live.

Læs også:  Bag nemt en smuk og nem hjerteformet kage til Valentinsdag - opskrift

Jeg ved i hvert fald, at jeg skal gøre mit for at vise min mand dette indlæg. Heeeeelt tilfældigt. Det’ klart 😀

Hvilket smykke tiltaler dig mest?

2 Comments

  • Birthe

    Sært, jeg har kun een Pandora ting, hjerteringen, der er ikke andet jeg bryder mig om.
    Det er alt for pyntet, synes jeg.
    Men jeg glædermig over at der ligger en Pandora på alle de lækreste strøg i så mange byer.