Shopping og Inspiration

Mit designsamarbejde med Kudibal

malsen kudibal samarbejde bloggers choice
Det har været den bedste, skøreste og mest spændende weekend længe. Måske ved I godt, hvad jeg mener, for jeg har jo lagt lidt billeder ud på både FB og insta fra både fredag og lørdag. Fredag formiddag blev sløret nemlig løftet for det samarbejde, som jeg har hintet om et par gange. Jeg har designet mit eget tørklæde til Kudibals efterår- og vinterkollektion 2015. Det er et velgørenhedsprojekt, hvor 10% af salget går til en organisation, som jeg har valgt. Skal nok fortælle mere om både det og om tankerne bag mit design. I skal se mange flere billeder … det er så vild en følelse at jeg virkelig har svært ved at finde ord.

Men i dag vil jeg bare vise jer billedet, som blev taget af dygtige Sarah Hesselbo i onsdags …. sjovt at være til sådan et “photo shoot” 🙂
NÅ – det aller aller vigtigste spørgsmål. Kan I mon lide mit tørklæde (ryster lidt på hænderne og håber)? <3

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

22 Comments