Shopping og Inspiration

Sommer musthave: Gestuz Ida – blondeshorts og blondetop

GESTUZ IDA blondeshorts blondetop
Blonder er lækkert. Jeg har flere smukke ting med blonder i min garderobe, som på forskellig vis bliver benyttet både i hverdags- og festoufits, men jeg har kun sorte (og lidt hvide) blonder. Sort er nogle gange lidt hårdt/ lidt for sexy, hvis det skal være hele sæt til hverdag og derfor faldt jeg for det smukke sæt fra Gestuz, som hedder Ida. Sættet består af mørkeblå shorts og top i et rigtig fint snit, som gør det superanvendeligt … også på ferien, hvor det dels kan bruges hver for sig, men også sammen. Fodtøj, hår og smykker kan dresse det op og ned, så der er et utal af muligheder.

Blå er faktisk blevet en af mine yndlingsfarver. Jeg har ganske vist ikke ret meget blåt, men jeg kan godt mærke at den mørkeblå tone sniger sig mere og mere ind på mig. Det er slet ikke så tosset et alternativ til sort 😉
Jeg købte sættet her tidligere i dag og nu glæder jeg mig bare til det kommer med posten. Begge dele er købt hos Gestuz – blondetop og blondeshorts.
Jeg lurer faktisk på en blå blondekjole fra minus også … men vil lige tænke mig lidt om, for et af forårets projekter er at få hakket endnu en luns af garderoben, så skal virkelig tænke mig om, førend jeg kommer nye styles ind. Jeg vil så gerne kunne se tilbage på 2015 og sige at det var det år, hvor min garderobe blev en del mere “lean” end den nogensinde har været og hvor jeg faktisk får gang i at bruge alle de dejlige ting, som jeg har. Men omvæltninger og nye systemer tager tid og jeg tror det er mere end vigtigt, at man har sig selv med 110% i det …. ellers bliver det ikke en ro-følelse, men et stressmoment.

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

Blå blonder – hot or not? 🙂

Billedet er fra Gestuz’ webshop

2 Comments