Blå outfitdetaljer med blonder fra Gestuz

gestuz blonder
Jeg er SÅ glad for det blå Gestuz sæt jeg købte (det som jeg viste her). Shortsene kommer selvfølgelig ikke sådan lige i brug endnu, men jeg har allerede haft blusen på et par gange  – i går til et par mørkeblå skinny jeans og flade loafers. Solbrillerne er også kommet frem igen og de blå blonder passer perfekt til mine Dolce & Gabbana briller, som efterhånden er et par år gamle.

I dag har jeg skiftet blåt ud med hvidt og sort og føler mig mere normal, ha ha – det er faktisk dette outfit næsten 🙂 Jeg skal til fyraftensmøde med pigerne fra Black Swan – forhåbentlig får vi lov til at gramse lidt på den næste kollektion. Jeg glæder mig til at se dele af den. Og til at se de andre piger. Hyggeligt 🙂
Hvis jeg stadig har bare lidt energi i aften, når jeg er hjemme igen, så skal løbeskoene på, for jeg har altså 4 kilo der er kommet snigende tilbage. Aner ikke, hvordan de er havnet på min krop – det har bestemt ikke noget at gøre med is, sovs, for meget pasta og en snøffel for meget. Næ Næ ….. argh. Jo. I know. De skal af! Og det kan kun gå for langsomt.

Hav en skøn tirsdag … jeg sneak peeker lidt på instagram fra i aften, så følg med der 🙂

This entry was posted in Black Swan, Dagens / Today's, My looks, New buys and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Blå outfitdetaljer med blonder fra Gestuz

  1. Sascha says:

    Du ser fin ud.
    Jeg håber at du havde en skøn løbetur 🙂 Jeg løb mine første 5km efter fødsel igår ( har løbet efter, bare ikke så langt) og jeg er HELT smadret 😀

Comments are closed.