Skønhed

Overvejer ny Dermapen behandling på Akademikliniken

Jeg har været dårlig til at passe mine behandlinger på Akademikliniken. Så kort kan det egentlig siges, men det er der jo heldigvis råd for, for det handler jo bare om at komme i gang igen.
Især oxygenliftbehandlingerne, som jeg har skrevet om HER bl.a., har været min foretrukne, men jeg har jo også leget lidt med tanken om at prøve noget mere “massivt” af – nemlig Restylane og Botox. Det skrev jeg om HER. I mellemtiden er der så kommet en ny behandling til …. nemlig Dermapen, som også er med til at reducere hudens ældningstegn ved at den booster på produktionen af Collagen. Jeg har endnu ikke haft mulighed for at tage derind og tale med personalet om behandlingen og om det kunne være noget for mig, men jeg lurer altså lidt på den. For måske kan den sagtens erstatte eller supplere mine oxy-behandlinger, som jeg ville være svært ked af at undvære. Det er seriøst den dejligste følelse bagefter. Mmmm.

Jeg ved jo også godt, at nu hvor vinteren står for døren, så er det virkelig vigtigt, at være ekstra god mod huden (i hvert fald min, for den er så påvirket af de mange vejromskift), så jeg skal have sparket mig selv afsted! Et af problemerne har været, at jeg har haft svært ved at nå ind til Kbh inden for åbningstiderne, da mine egne arbejdstider jo ikke er særlig fleksible mere, men der er jo også åbent om lørdagen, så må den tages i brug 🙂

Der er jo også en anden lille ting .. jeg skylder jeg jo et event derinde! Det må vi lige se at få planlagt 🙂

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Synes I ikke Dermapen lyder spændende? Man kan læse mere her.
akademikliniken dermapen

4 Comments

 • Birthe

  Undskyld, det er noget helt andet.
  Den letteste af alle cleanerne, hvad er det?
  Jeg har brugt eternity i en menneskealder, den gir mig ikke hovedpine.
  Har du prøvet deres bodys og det?
  Birthe

  • Marlene Donduran

   Den letteste er i virkeligheden Skin, tror jeg … eller muligvis Fresh Laundry 🙂
   Jeg har også prøvet bodylotions og de er gode, synes jeg.
   Kh
   Marlene