diverse

Støt brysterne med dine gavekort fra ZENJI

(udgives i samarbejde med Zenji)

                                      

Da jeg skiftede mobilselskab for nogle måneder siden – til Zenji – klappede jeg nok mest i mine hænder over, at jeg kunne få gavekort til at shoppe lidt ekstra lækkert enten til mig selv hos Magasin fx eller til Boligen hos Bahne fx. Baresso-gavekortene trak også en del, da jeg tit napper en latte-to-go, når jeg indimellem er i København til event eller møde. Men på en måde blev jeg altså ekstra varm om hjertet, da ZENJI fornylig skrev ud til os kunder, at vi nu også ville kunne donere vores points til STØT BRYSTERNE. For det første er det bare så hamrende vigtigt, at vi bakker op omkring forskellige nicher inden for Kræftens Bekæmpelse, men for det andet så har jeg en god veninde, som har været igennem et langt forløb med brystkræft og som heldigvis er kommet godt ud på den anden side. Det er hun jo bl.a. fordi der har været midler til at forske! Hendes type var nemlig tidligere en af dem, som var rigtig svær at få bugt med og som rigtig mange ikke overlevede.

Så har du været vaklende overfor at skifte mobilselskab, så kan det være at dette kan få dig til at tage springet. Kort fortalt, så er ZENJI et mobilselskab med en cashback løsning – det vil sige, at du får 100 kr tilbage i “Zenji-dollars” for de 200 kr, som du betaler for dit abonnement. Man kan vælge at lade dem stå lidt tid, så man sparer op og dermed indløser et større gavekort eller man kan bruge dem løbende. STØT brysterne er som sagt lige blevet en mulighed, men der er masser (!) af andre samarbejdspartnere også. Nederst i indlægget kan du se en lille video som forklarer hele konceptet nemt og til at forstå. Alt fungerer fint og der er kommet 4G – win!
Vi kan faktisk få ekstra dollars på vores konti … hvis du opgiver mit telefonnummer, når du opretter dig, så får vi begge indsat 200 kr. på vores Zenji-dollars konto. Så kan vi jo donere dobbelt så meget! 🙂 Normalt er det 100 kr. man kan få, men i øjeblikket er der kampagne (ind til 30. september)!
Jeg er dog ikke vild med at have mit nummer stående her, så skriv en mail til mig på malsen@malsen.dk så får du mit nummer 🙂

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

OPRET dig HER