Skønhed

SPAR 20% på alt beauty – dufte og skønhedsprodukter

magasin beauty

Det er altså et alt for godt tip til ikke at dele! I dag, tirsdag, får man nemlig 20% på ALT i beauty-kategorien … Dufte, makeup, creme, elektroniske produkter neglelak osv. Jeg har en tre-otte ting på ønskelisten (bl.a. Ciaté, NeoStem, Viktor og Rolf + Burberry parfumer, CLEAN deo, em bog om at lægge øjenmakeup fra Bobbi Brown, skygger fra MAC og og og og, ha ha ha), så tror nok lige jeg også skal have shoppet mig lidt af det dyre, når nu man kan spare en femtedel 🙂 Win!
Man skal logge ind, for at se rabatten (altså være Goodiecard indehaver … det kan man få gratis her).

Find hele beautykategorien HER. Hvad skal I have nappet? 🙂

(adlinks)

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

4 Comments

 • Malene

  Har du prøvet Clean deo før? Købte en pakke med 2 i, og gav op og smed den ene ud og forærede den anden bort. Den er sært hård og tør og gør næsten ondt at tage på og virker på ingen måder- håbløst produkt, eller måske var jeg bare uheldig ? Elsker til gengæld alle mine Clean dufte, så det er ikke fordi jeg har noget imod Clean 🙂

  • Malsen

   Ja, det har jeg …. sært, jeg havde slet ikke den oplevelse af den? Vil give dig ret i at den ikke er blød, men synes den gav fint lag? Mærkeligt.
   Elsker også mine CLEAN-dufte 🙂