Skønhed

Mine 2016 dufte

parfumer

Jeg tænker lidt, at vi alle sammen skifter parfumer indimellem,  men jeg synes faktisk at mit 2015 ændrede ret meget på mine duftvaner, så i forhold til næsten kun at have CLEAN, som også har taget en del spalteplads her på bloggen (se bare her), er der faktisk kommet en del nye til.
Det er stadig rigtig vigtigt for mig at min duft er en del mit outfit og mit humør – det hele skal passe sammen og jeg har fx aldrig en mørk tung duft på til en let kjole. Jeg har også dufte, som jeg bruger oftere til hverdag og andre som mere er ved specielle lejligheder og det er af to årsager …. fordi de dufter mere specielt og/ eller fordi de simpelthen er dyre og jeg gerne vil spare på dem.
Der benyttes af og til affiliatelinks i nedenstående tekst

CLEAN er stadig at finde på min hylde og jeg tvivler på at jeg nogensinde bliver træt af det mærke. Det er oftest SKIN og CASHMERE, som rammer min hud, men til sommer bliver WARM COTTON igen en favorit. Det ved jeg. Der er gode priser på CLEAN her og her og netop de gode priser gør, at jeg synes det er de perfekte hverdagsparfumer.
Burberry Brit er sådan en klassiker for mig, som også har været i min samling altid stort set. Jeg bruger den ikke lige så ofte nu som før, men jeg er stadig vild med den. Den er let og alligevel sofistikeret. Kan købes her.
En af mine nye yndlinge er Mark Buxton’s Black Angel. Nui, den er lækker og jeg kan dufte den på mig selv længe – også med kun et par pift. Kender I ikke det der med, at man slet ikke kan dufte sin parfume blot efter et par timer? Det bryder jeg mig ikke om … vil gerne selv kunne dufte den også 😀 Ellers, what’s the point? Black Angel er godt på vej til at være en slags signaturduft for mig, når jeg gerne vil have en lidt mørkere duft på. Fås her.
I den lettere genre og meget meget skønne ende af parfumerækken, står min SENSAI SILK eau de parfum. Jeg er helt vild med SENSAI’s hudplejeprodukter og deres lette forfinede duft og da den blev omsat til en duft, var der ikke et øje tørt 😀 Alt for lækker. Mums. Fås her.
En anden meget speciel duft er min mb01 fra Biehl. parfumkunstwerke. Mærket laver en række signaturdufte, som er klassiske men som rammer ens indre duftpersonlighed. Jeg duftede dem alle igennem og var ikke et sekund i tvivl, da jeg stødte på “min” duft … den appellerede bare med det samme til mit hjerte – den kan købes her.
Sidst men ikke mindst, og den nyeste parfume i samlingen, er Thierry Mugler’s Alien. Jeg har tidligere brugt deres “Angel” parfume, men fandt den for tung og spicy. Alien her fik jeg i julegave og den rammer rigtig fint det som jeg godt kan lide … lidt let, lidt sød, lidt kantet, lidt blomstret og lidt forførende. Rigtig lækker og kan sagtens bruges til hverdag også. Find den her.

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Tjek – det er min parfume-obsession i øjeblikket … hvad med jer? Hvad er der på jeres hylder lige nu? 🙂

2 Comments

  • Rikke BN

    Jeg er ultra-altså virkelig ultra- kræsen med dufte, og kan slet ikke klare nogen former for tung parfume. Har derfor i årevis brugt Cliniques Happy, og den er bare blevet synonym med “mig” – også i min venindekreds:-) har dog lige fået Cleans Cashmere til jul, og den er jeg super glad for!

  • Bolize

    Jeg har Clean og Molecule parfumerne som klare favoritter, men er også ret glad for min MY BURBERRY hvis duften skal være lidt “tungere”. Så har jeg for nylig erhvervet en 15 ml No 2 eau de parfum fra SG79 STHLM … helt vildt lækker og nu desværre “gone” … den vil jeg selvfølgelig have igen 🙂