Shopping og Inspiration

Still in love with Pandora

Pandora. Når jeg tænker over det, så er jeg faktisk meget meget tro mod mine yndlingsmærker … eller man kunne næsten kalde det at være fan af, for jeg bliver ved med at finde nye ting, som både inspirerer mig, men som også ryger direkte ind på ønskelisten. Nu nævnede jeg i går CLEAN, som et mærke der har fået rigtig meget taletid her på bloggen og i dag kan jeg så nævne Pandora (rigtig mange indlæg ha ha …se her). Jeg bliver så glad hver gang der er nye releases for der er altid noget der rammer mig og min smykkestil.

pandora valentine 2016

Pandora laver altid en lille kærlighedskollektion op til Valentine’s Day (14. februar) og nogle af styles, som mit hjerte banker lidt hurtigere over, er enkle og alligevel meget detaljerige. Firkløveren har altid været et af mine yndlingssymboler og har da også været tæt på at få sådan en fætter tatoveret mange gange. Alle tre dele i serien, som hedder Petals of Love, er smukke synes jeg. Hjertehalskæden, United in Love, med kombi af guld og sølv er noget af det fineste jeg længe har set og den må jeg simpelthen eje! Den står til 79 euro på denne shop og det er faktisk en rigtig fin pris også, synes jeg.
Det er længe siden jeg har fundet charms, som wow’ede mig, blandt de “almindelige” kollektioner … har været så hooked på Essence-charms’ne, fordi de er så menigsfyldte, men denne gang er dels det flade “Love is Forever” charm fantastisk smukt, dels det unikke runde verdensbillede. Love it. Det er så fint og jeg synes, at det i denne tid er vigtigere end nogensinde at huske på, at vi alle deler den samme jordklode, selv om vi lever i forskellige verdener.
Alle de udvalgte favoritter er til at købe online her, men jeg ved faktisk ikke om de har fået release endnu i DK … det kan jeg lige undersøge.

Læs også:  Bag nemt en smuk og nem hjerteformet kage til Valentinsdag - opskrift

Hvilken er jeres favorit? 🙂

 


Apropos det med at leve i forskellige verdener …

There’s so many different worlds, so many different suns. And we have just one world, but we live in different ones …

Dire Straits – et af de smukkeste musiknumre ever made! Lyt her.

One Comment

  • Sascha

    Ørestikkerne er min farvorit!
    Og dem kunne jeg godt finde på at købe.

    Har egentlig aldrig været til Pandora (en masse fordomme 😉 ) men du har fået mig til at ændre mening og det er din skyld at jeg fik mig et infinity armbånd 😀