Shopping og Inspiration

Eye see you!

Åh hvilken befrielse! Jeg er jo linsebruger …. altså … nu snakker vi om øjnene, ikk’? Ikke kagerne. Selv om dem bruger jeg også gerne. Hø hø. Jo altså jeg tror jeg har brugt linser i henved 20-21 år og de af jer, som også er nødt til hjælpemidler for at se verden tydeligere, samt minimere risikoen for at komme til at gøre andre skade, ved jo at øjnene ind imellem trænger til en pause fra linserne. Mine øjne bliver lidt tørre. Lidt sandpapirsagtige op ad dagen og nogle gange kan for meget skærmarbejde kombineret med udsugning i lokaler i den grad næsten få linserne til at skære i øjnene. Så er det altså rart at kunne tage dem ud og sætte et par briller på næsen.

Jeg er bare frygtelig frygtelig kræsen hvad angår briller, for på den ene side må de selvfølgelig godt være lidt cool, men på den anden side så skal de sidde rigtigt og ikke genere ører, næse, øjenbryn, øjenvipper OG de må heller ikke veje noget særligt, for følelsen af at man hele tiden kan mærke man har briller på, bliver bare aldrig mig. Får lyst til at ryste på hovedet hele tiden for at ryste dem af. Forestil jer, hvilke udfordringer det kan have, når man dagen lang underviser og arbejder med vejledning af mennesker. Man ser jo ud til både at have tics og sige nej hele tiden 😀

FLEYE Copenhagen skrev til mig for lidt tid siden om jeg havde lyst til et samarbejde. Jeg vidste fra tidligere brilleprøvninger at FLEYE’s “ting” netop er god fitting og enormt lette stel i lækre materialer, så jeg takkede ja og mødtes med Elise fra mærket. Vi mødtes på en af mine yndlingscafeer i Køge, hvor jeg så ellers prøvede briller til stor morskab for de omkringsiddende gæster. Gad vide, hvad de har tænkt. Men en ting var sikker…..der sad en dame ved et andet bord med front mod mig og hendes ansigtsudtryk var i al fald med til at give mig et indtryk af om modellen klædte mig eller ej! Så skægt og tak for det….. Elises spejl og “damen” hjalp mig i rigtig retning og jeg endte med at vælge en super flot brille med lidt flot katteform. En lille smule ude af min comfort zone, fordi de jo ikke er neutrale i formen, men de er så fine og så valgte jeg at få den i grøn! Igen, så ville det sikre jo have været brun eller sort, men ved I hvad? Den farve var bare så pæn og ret diskret og stod pænt til mine øjne selv om de jo er blå.

Læs også:  Set i bakspejlet

Kan I li’ dem? 🙂


FLEYE’s 2018-kollektion er i øvrigt inspireret af smørrebrød …. så skørt men virkelig kreativt! Se bare her. Jeg prøvede også “hummere” 😀 De var super fede!
Så der er altså også in season kollektioner ud over det faste klassiske store sortiment.

Afsted til synstest, øjenmåling med mere på FLEYE’s hovedkontor i Hedehusene. Et smukt og idyllisk sted på landet. Og således gik der ikke lang tid før min helt egen nye brille landede på matriklen. Jeg er super glad for dem og det der er allerbedst er faktisk at jeg har lyst til at tage dem på. Ikke bare som aflastning for linserne, men fordi de er så behagelige. Og pæne jovist, men først og fremmest fordi de sidder så godt på ansigtet. Så lov mig lige at kig efter FLEYE, når I skal handle nye briller ikke? Og så er det jo dansk design. Det ved I efterhånden er min kæphest. Køb dansk så længe det er muligt, så vi sørger for at holde alle vores dygtige designere i gang.

I forhold til alle detaljer omkring FLEYE’s briller, så vil jeg anbefale at I kigger forbi her. Der er masser af forskellige modeller og det er muligt at filtrere søgning på stort set alle måder, så man kigger på det man vil. Men først og fremmest, så find en forhandler med FLEYE Copenhagen. Prøv dem på og fortæl mig så om ikke jeg har ret i at de er enormt dejlige at bære. Du kan ringe til FLEYE og få oplyst forhandler nær dig på 4647 0000.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

PS: Jeg har i øvrigt set mig lun på et par solbriller fra FLEYE også ….. og jeg er altså ret sikker på at de må flyttes op på “må-købe”-listen, så de kan flytte ind med det brag af et vejr vi har. Det er dem der er lidt Leo-agtige herunder.

2 Comments