Livet er en fest,  Skriblerier

Velkommen til et nyt Malsen.dk


Hej med jer! 🙂

Nej, hvor jeg ventet længe på at kunne udgive det her indlæg, for hvis I har været forbi de seneste dage, så har I mødt sådan et “jeg roder lidt … ” skilt. Det har taget lidt længere end planlagt – temaet drillede lidt og der er stadig lidt ting der mangler at blive rettet til. Bl.a noget med nogle store bogstaver som dominerer lidt for meget med denne overskrifts-font og så skal jeg have samlet mine kategorier i færre klumper….. der er jo en milliard. Mindst. Det bliver rettet! Så håber at I kan se igennem fingre med det. I må selvfølgelig også meget gerne give lyd, hvis der er noget der er helt tåbeligt.

Synes længe jeg har trængt til at der skulle ske noget herinde. Især med skrifttyperne, udtrykket og selve forsiden. Det har jeg fået nu og er sikker på at det bliver fint. Det er mange år siden, at bloggen i den grad har fået en ansigtsløftning, så det var på tide. Jeg trænger også til en ansigtsløftning, men det handler mere om at jeg glæder mig til at slippe den travle hverdag lidt og få noget ferie! Hvad med jer?

Der er mange indlæg i pipelinen til jer…. det er to år siden ulykken og det har jeg skrevet et noget omfattende skriv om. Der er rejsebilleder fra en skøn tur til Tyrkiet, lejlighedsdrømme, planer for sommerferien, outfits, en opskrift (tro det eller ej) og meget meget mere. SÅ jeg håber at I er her? 🙂 Glæder mig til at skrive til jer.

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

Jeg har i øvrigt opdateret “om mig”-sektionen….. læs gerne med. Der er også sket meget siden sidst jeg opdaterede den side.

Billedet er fra Tyrkiet…. en tur, som jeg stort set næsten lige er hjemvendt fra. Uden makeup, men solhat og et bredt smil. Sådan har jeg det bedst på ferie.

Knus fra mig <3

6 Comments