Min stil,  Rejser og ture

En rød kimono når solen går ned

Åh altså. Et af de bedste køb længe. En rød kimono i let materiale med smukt fugleprint – den har høstet helt sindssygt mange komplimenter og den er så rar at have på.
Brugte den kimono en del på min lille tur til Tyrkiet her i begyndelsen af juni – bare sammen med et par denimshorts og en hvid tee. Den opgraderer jo helt vildt. Jeg kunne godt tænke mig en mere i samme stil, men i en mørkeblå udgave og med lidt diskret print. Det kunne godt være en ting jeg måske skulle kigge lidt efter. Den her er fra Sofie Schnoor, som er gået hen og blevet et mine yndlingsmærker. Tøjet passer i snit og form ret godt til mig og stilmæssigt er der ret meget der rammer godt. Det er ikke fordi det sådan er hele kollektioner jeg falder på halen over, men det er det vel sjældent. Falder altid for 4-5 ting ….. herunder også sko eller støvler. Har ind til videre en del tees, to kimonoer og en del sko fra Schnoor. Det er vist snart et forhold 😀 Og surprise ….. et dansk mærke.

Der kommer meget mere fra turen. Jeg kan altid kun anbefale Tyrkiet som rejsedestination og især Kusadasi (Fugleøen). Jeg har været rigtig rigtig mange steder i det land, men “Ada”, som Kusadasis kælenavn er, er mit yndlingsspot. Smukt smukt og smukt. Denne solnedgang på billedet var nu også lækker og der er altså noget ved duftene i luften sydpå. Her på borgen er der gjort meget ud af at plante god vegetation…. det er akkurat som at gå rundt i en park. På en borg. Med vandet ved siden af og solen, som smukt baggrundstapet.
Tyrkiet er nævnt en del her på bloggen … surf videre her fx

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Hvad synes I om kimonoen – er den fin? (link i bunden af indlægget)

Kimonoen kan stadig fås (affiliate link) her og her.