Shopping og Inspiration,  Skønhed

De her to …

Solcreme og solbriller. Med fare for at jinxe det lækre sommervejr, så har mine faste følgesvende været disse to ting de sidste par uger.

Solbriller i forskellige afskygninger og så har jeg testet Juhldahls sunlotion og hold fast den er lækker. Jeg har en svaghed for danske produkter og har igennem mange år haft Juhldahls Rose body creme i min faste cremerutine. Den creme har været den eneste som rigtig har kunnet pleje mine lår, hvor huden i sin tid blev taget fra og bruger den også over hele kroppen hvis jeg trænger til lidt ekstra luksus. Tror jeg er på min fjerde bøtte nu og kan kun anbefale den. Fås her.

Også serum derfra kan jeg anbefale men den kan snakke om en anden gang 🙂

Sunlotion er mindst lige så lækker og dufter fantastisk. Jeg har primært testet den med henblik på at bruge den på ansigt og hals. Og under foundation og det kan den. Den er ikke for fedtet men skal lige have et øjeblik til at trænge ind. Bruger den ovenpå dagcreme.

Lotionen er urtebaseret og har en rimelig pris. Den er ret drøj i øvrigt. Fås her. Man kan faktisk også få en lille taskestørrelse på 50ml. Overvejer om ikke jeg skulle få indkøbt sådan en. Solcreme er så vigtigt i den her tid jo.

•produktet er stillet til rådighed til test men vurderingen af produktet er 100% subjektivt

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker