Shopping og Inspiration

Ilse Jacobsen AW13 nyheder

ilse Jacobsen aw13
Ilse Jacobsens AW13 kollektion er virkelig stærk i mine øjne – der er så mange styles, som kunne gå hen og blive sande garderobefavoritter hos mig i hvert fald. En del er allerede landet i webshoppen – bl.a. de super eksklusive iPad-covers, den kviltede petroleumsfarvede jakke som jeg har på og som fås i flere forskellige farver, den sorte bomberjakke, kjolen i påfuglefarver (og som i øvrigt hedder Lola dress), samt en del nye tasker.

Den bordeaux taske er jeg helt vild med og den er nok mine favorit sammen med den petroleumsfarvede jakke og så hele looket med påfuglekjolen og de lange petroleumsfarvede ruskindsstøvler som jeg også har skrevet om før. Uha, yndlings-Ilse … du er altså en farlig dame! 🙂 Snakker lige lidt med mit visa og så ser vi på det, ikk’? 😉

Synes I øvrigt jeg lige vil nævne, at det jo snart er tid til den lille sorte igen. I hvert fald varer det ikke så længe før efterårets og vinterens mange festlige lejligheder ruller og mangler man en ny LBD, så har Ilse Jacobsen en 6-8 stykker på tapetet i denne kollektion. Som jeg så dem i showroomet, så var der faktisk en kjole til enhver smag …. og enhver pasform, så tjek løbende webshoppen. Jeg skal nok også vise lidt mere fra kollektionen, når der kommer lidt mere på hylderne.

Er der nogle af tingene på mine billeder, som frister mon? 🙂

Læs også:  Juli byder på ...

13 Comments

 • Guapizimo

  Der er SÅ mange lækre ting i kollektionen, som du også skriver. Det ville virkeligt være besøget værd at smutte i en butik og kigge nærmere på det for at få et endnu bedre indtryk af de lækre ting.

 • Trine Lykke

  Damn you… Nu var jeg jo nødt til at kigge på webshoppen, FARLIGT sted siger jeg bare, synes godt lige du kunne advare mod ridestøvlelignende støvler i patent, jeg er solgt på den der “hvordan forsvarer jeg at kaste 2000 efter et par nye støvler ASAP”-måde… Åh jeg giver dig ret, Ilse er et farligt bekendskab…

  • Marlene D

   Haha, sorry! Ja, de er også vildt cool … og ikke for at friste mere, men de er endnu federe i virkeligheden 🙂
   AW13 er så flot …. klart Ilses bedste til dato 🙂

   • Trine Lykke

    Jeg er nu nået de stadie hvor de popper op i min bevisthed, sådan ud af det blå. Meget irriterende. Jeg fik i foråret forsålet mine nuværende ride-agtige støvler så de kunne klare en sæson mere, så er ikke rigtig berettiget til at købe dem, de ville bare føles så rigtige.
    Må gå i tænkeboks, for ville også gerne have et par nye ankelstøvler, og der bliver vist kun blads til et nyt køb på efterårs-sko-listen…

 • BRUUN by BRUUN

  SÅ fine ting! Jeg er helt vild med kjolen og jakken. Der er virkelig mange spændende designs med denne gang (også). Jeg er vild med det! 🙂

  PS: Du burde altså købe den jakke til dig selv 😉

  /Linda