Shopping og Inspiration

Søde slangeørestikkere fra Marklund

snakes marklund
Allerede midtvejs i ugen. Det går stærkt og jeg har haft dejlig travlt. Ordnede billedmapper i går (alt for sent) og fandt lige de her fine slanger fra Marklund! Det er faktisk et stykke tid siden jeg har parkeret dem i inspirationsmappen med tanke på, at lave et “ørestikkere-indlæg”, men det må lige vente. I stedet vil jeg simpelthen bare vise jer dem i alle tre varianter. Kan lide dem alle – hvad siger I?

Jeg mangler ørestikkere…. har været så uheldig at miste to halvdele, som nu ligger makkerløse i mit smykkeskrin og er begyndt at kigge mig omkring. Disse er jeg rigtig varm på, så vil skrive dem på min juleønskeliste og se om ikke de finder vej til træet 🙂

Hav nu en skøn dag – i aften skal jeg se Gina Tricots forårs- og sommerkollektion og det glæder jeg mig helt vildt til. Gina-events er altid SÅ hyggelige og meget professionelle. Og anderledes tit. Vi har både været på toppen af Tivoli, se bare her, og på en båd, som her. Skørt og skønt. Var forøvrigt forbi Købmagergade-Gina i går og der var ingen sorte tørklæder tilbage. Vræl. Overvejede et øjeblik at kompensere med et Acne Canada tørklæde, men der er alligevel en vis prisforskel, så beherskede mig 😉

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

10 Comments

 • Sascha

  De oxiderede slanger er mægtig fine.

  Jeg har både et Acne Canada og et TGTBB tørklæde og jeg må sige at jeg ikke synes, at Acne er pengene værd i forhold til det andet.Bevares det er lækkert,men på ingen måde dobbelt så lækket.
  Jeg har faktisk ønsket mig endnu et TGTBB tørlæde i julegave 🙂

  • Malsen

   Er det rigtigt? Hmm…. jeg synes ellers de virker så fine i kvalien? Nå, men det kan da godt være jeg bare skal holde mig til ACNE sko og støvler så. Og så kaste mig ud i TGTBB i stedet. 🙂

   • Sascha

    Altså jeg anfægter ikke kvaliteten af Acne tørklædet. Jeg synes bare ikke, at kvaliteten er dobbelt så god (prisen er dobbelt så høj) som et TGTBB.
    Og jeg har intet at udsætte på mit TGTBB. Det er stort, virkelig blødt, kradsefrit og har efter et år stadig ikke gjort antræk til fnuller 🙂

 • BRUUN by BRUUN

  Jeg bliver så glad for at se dette indlæg! (Jeg står for deres markedsføring)
  Jeg har alle 3 par – og knuselsker dem. De er så fantastiske til prisen – og holder bedre end de dyreste jeg har i mit smykkeskrin.

  Love it!

  /Linda