Essie winter 2014 luxeffects
Shopping og Inspiration,  Skønhed

ESSIE Winter 2014 og nye luxeffects

Essie winter 2014 luxeffects

Det er ikke en underdrivelse at sige, at jeg er stor stor fan af Essie. Jeg kan stadig glædes over at finde en eller anden lækker farve på eBay fra en tidligere kollektion. Der er bare så mange fine. Holdbarheden er super god på langt de fleste, plejeprodukterne er spot-on og glimmerlakkerne er altså rige på glimmer og luksus. Love it!
Om en uges tid lander Essie Winter 2014 og de dertil hørende nye luxeffects og jeg kan bare sige én ting: GLÆD jer! Hold nu helt op, hvor er det en flot kollektion. En af de bedste, vil jeg faktisk påstå. Mine favoritter er den let mælkede pink double breasted jacket og den hvide tuck it in my tux. Med en flot topcoat kan man easy-peasy variere sit look – noget jeg selv bruger rigtig meget. Snyder faktisk også indimellem, forstået på den måde, at hvis en lak måske godt kunne trænge til en kærlig hånd, men jeg ikke har tid, så hjælper lidt glimmer-topcoat og jeg kan strække den en dag eller to. Fancy in a flash! 😀
De to nye luxeffects hedder summit of style (bronze) og rock at the top (guld) – Jeg skal nok få vist dem på snarest, for har modtaget disse til test. Se dem også her.

I dag bliver en kort arbejdsdag – senere er jeg off til København for at indhente lidt af det forsømte, bestille en tid på Akademikliniken og deltage i et par møder. Skal jo også lige forbi Gina Tricot og se om jeg kan fange sådan et sort tørklæde og så vil jeg også gerne lige nå i LV et hurtigt smut for at se på julekollektionerne. Måske når jeg det ikke, men så har jeg noget godt til gode 🙂

Læs også:  Årets julebord

Vil i øvrigt også lige tippe om nyt indlæg på min nye blog – det handler om at bruge sin mentale sparegris. Kig med HER.

8 Comments