Nike Air Force 1 RIKA kiss Gina Tricot Stina
Shopping og Inspiration

Sorte mandagsønsker fra RIKA, Gina Tricot og NIKE

Nike Air Force 1 RIKA kiss Gina Tricot Stina

Fuldstændig udmattet, dejsede min ellers aftenkække søn om allerede kl. 18.30 i går … udmattet efter at have haft effektivt legebesøg. Det efterlod pludselig mig med en del mere tid på hænderne end jeg ellers plejer at have søndag aften. Det kan jeg godt mærke er meget godt, at jeg ikke altid har, for det blev (sgu’) en dyr fornøjelse! 😀 Havde haft kig på de super cool sneakers fra Nike siden en tur i Field’s og RIKA-blusen har stået højt på “bare-jeg-ku'” listen et stykke tid. Gina Tricot har de skønneste tørklæder i øjeblikket, men desværre ikke flere sorte online pt. Heldigvis ser det ud til at de stadig har i Kbh, så smutter lige forbi tirsdag, hvor jeg skal derind alligevel.
Jeg trøster mig med, at blusen er en julegave som jeg selv skulle købe … så blev det kun halvt så dyrt og dermed er jeg klar til næste søndag igen ha ha 🙂

I aften er der ikke program på, men tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag er der masser af gode ting i kalenderen, så jeg vil springe ud i det og tage hul på en dejlig ny uge og glæde mig til at modtage mine sorte skønheder her en af dagene. Ønsker også jer en flyvende start på den nye uge!

Lækre sorte sager ikke? 😉

RIKA “KISS”-blusen fås HER
NIKE Air Force 1 sneakers i kroko fås HER
GINA Tricot “Stina”-tørklæde fås HER

 

(Adlinks)

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

11 Comments