Shopping og Inspiration

Til kirkebryllup og reception i zebrakjole

bryllupsoutfit 3

Sociale medier så som blogs, insta og FB løber over med sommerstemning i de her dage og det er fantastisk! Jeg bliver simpelthen så glad af at se alle de fine udendørsbilleder af afslapning, haver, strande, glade børn, voksne og ikke mindst bryllupper. Det er jo højsæson for det vigtige “ja” og jeg var så heldig at skulle deltage i et i går. Først i kirke for at se smukke Caroline, som jeg engang har haft som elev og som sidenhen er blevet mine gode kollega, blive viet til sit livs kærlighed, Lasse, og derefter til hyggelig reception med godt vejr, kolde drinks og skønne snacks i et vidunderligt selskab af andre gode kolleger og veninder, som også var med. Perfekt måde at bruge lørdag eftermiddag på. Intet mindre. Vejret var jo netop helt enestående … i hvert fald her i området.

MEN selv om det blot var kirke og reception, så ville jeg jo gerne være sommerfin på den afslappede måde og helt ærligt, så havde jeg tøjkrise af rang. Kortere kjoler har jeg masser af, som passer fint, men maxierne har jeg ikke fået købt endnu og benene … well … der er noget om at man ikke må være i hvidt til et bryllup, ikk’? Ha ha, så det med at vise ben var lissom udelukket 😀
Om fredagen var jeg forbi Ilse Jacobsens showroom i København og undervejs i sludderen, kom vi til at tale om weekendens planer. Jeg nævnte brylluppet og at jeg ikke anede, hvad jeg skulle have på, hvorefter Kristina (Showroom manager hos Ilse J.) undrende kiggede på mig og spurgte, hvorfor jeg ikke bare lånte en kjole fra showroomet? Nå ja! Indlysende …. meeeeen en str. 38, som kollektionsprøver ofte er, ville nok være at presse citronen. Sød tanke ellers. Hun insisterede på at jeg da i det mindste lige kunne prøve et par stykker og halløj – de passede lissom alle sammen! Wuhu! 🙂 Der var en edderpæn plisseret sort sag, som jeg var tæt på at vælge men den var kort og så var der jo det med de der ben. Endte derfor i en af Ilse’s fine maxikjoler i zebraprint og ærgrer mig pænt meget over at den først kommer i butikkerne i juli/august. Den er jo så fin, hvis jeg selv skal sige det, hi hi. Nå, men jeg må vente lidt endnu, for den skal jeg helt sikkert have købt.
Håret holdt i øvrigt fra om fredagen, hvor jeg fik lov at prøve at få sat håret hos Blow Cph i anledning af en fin event om Lactocare til børn. Sådan en hårstyling kan altså anbefales på det varmeste; forkælelse x 100. Synes det er fint med de bløde krøller i.

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

I øvrigt, så er billederne blot taget med iPhone … vejret er fantastisk og der er ikke redigeret så meget som et solstrejf på dem. Det var virkelig en smuk dag – akkurat som Caroline havde fortjent.

Kan I lide kjolen? 🙂

bryllupsoutfit 1 bryllupsoutfit 4 bryllupsoutfit 6 bryllupsoutfit 5 bryllupsoutfit 2

16 Comments