Skønhed

Få rabat via bloggen på Akademiklinikens behandlinger

Som I husker, så var der tidligere en event på Akademikliniken, som vi var nødt til at aflyse. Det er ikke afblæst sådan for good, men blot udsat til sensommeren/ efteråret, så I hører naturligvis mere senere. MEN i mellemtiden har jeg fået mulighed for at tilbyde jer lidt god rabat på udvalgte behandlinger – både medicinsk hudpleje og injektioner. I får 25% når I ringer ind og fortæller at I har set tilbuddet her. Tilbuddet gælder juni ud og behandlingen skal være afsluttet inden 15. juli.

akademikliniken

Jeg har prøvet oxygenlift en del gange efterhånden og er SÃ… glad for den behandling, fordi den både renser min hud i dybden men samtidig giver glød og velvære. Kan virkelig ikke anbefale den nok. Læs om min oplevelse her og mine opfølgende ord her.
Det er ingen hemmelighed, at jeg tit har tænkt på at prøve enten fillers eller botox … Jeg er dog ikke nået til at få det gjort endnu, men kommer tid kommer råd – helt sikkert! Med hensyn til imjektioner, så skal man altså lige være opmærksom på den lovgivning der er på området. Forud for fillers, skal man have en samtale med sygeplejersken på Akademikliniken og derefter mindst 2 dages betænkningstid. Ift botox skal man have en lægeerklæring. Udgiften til denne fratrækkes dog behandlingen såfremt man ender med at få den lavet.

Håber at det er et tilbud I tænker er godt og som I vil benytte jer af 🙂 Telefonnummeret til Akademikliniken står på billedet og I kan se priser her og her.

Læs også:  De her to ...
%d bloggers like this: