Skønhed,  Skriblerier

Legally blonde …. again

blonde again

Det fungerede bare ikke … mig og det der mørkere hår, så i samarbejde med min dygtige frisør, blev mit hår tryllet om til blond igen. Men ikke platinblond, som det efterhånden var blevet før og som var det der virkelig ødelagde det. Nu er det mere naturligt blond med lidt dybde ved bunden. Forhåbentlig kan det vedblive at være sundt, når det vokser ned, for ja … det skal altså være langt igen. Savner savner savner mit lange hår, men der var ingen tvivl om, at det var den rigtige beslutning at klippe det af, så det kunne komme sig.

Jeg har lidt meget om ørerne pt … der er en ret stor omvæltning på vej i mit liv, som jeg gerne vil fortælle mere om i weekenden. Det er noget godt, bare rolig, men også noget der virkelig har drænet mig for energi den seneste tid. Glæder mig til at fortælle jer om det 🙂
Hav en skøn onsdag! Tjek ind lidt senere, hvor der er en skøn præmie at vinde.

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

5 Comments