Shopping og Inspiration

Nye sandaler fra Ca’shott

Nu ved jeg godt, at det ikke akkurat har været sandalvejr i dag, men jeg er så fortrøstningsfuld, at jeg er sikker på, at der igen kommer sol over DK i den nærmest fremtid. Jeg glæder mig til maj måned, som stort set altid er lækker og jeg nyder at se de første fregner i mit ansigt og at huden med ét stråler lidt mere. Så jeg bestilte nye sandaler! Fejrede de varme dage og kan slet ikke vente med at få disse behageligheder på. Der er ingen tvivl om, at Ca’Shott laver nogle af de bedste “gå-sandaler” på markedet. Jeg gik, sidste sommer, så ekstremt meget og godt i det andet par jeg har, at jeg slet ikke var i tvivl om, at det var endnu et par fra det mærke, som skulle flytte ind. Kan kun anbefale dem! Find disse her i et hav af kombinationer.
Jeg vil gerne have et par helt flade også og overvejer hvilke. Men jeg er ikke helt sikker endnu, så venter lidt og ser, hvad der ellers lander rundt omkring. Har du købt sandaler allerede? 🙂

 

adlinks

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

2 Comments

  • Lise/walkinrunout

    De er flotte… Jeg har ikke købt sandaler endnu, men har også lige en tur til Grønland, der skal overstås først 😉 Der får jag mere brug for at finde de store støvler frem igen.
    – men når jeg så er hjemme igen… så skal jeg på sandal-jagt 🙂

  • StyleStories

    De er så lækre, og jeg kan faktisk bedre lide denne model med de smalle remme end den med de brede, de har lavet i mange år. Så jeg kunne også godt forestille mig at hoppe på disse 🙂