Min stil,  Shopping og Inspiration

Blå outfitdetaljer med blonder fra Gestuz

gestuz blonder
Jeg er SÅ glad for det blå Gestuz sæt jeg købte (det som jeg viste her). Shortsene kommer selvfølgelig ikke sådan lige i brug endnu, men jeg har allerede haft blusen på et par gange  – i går til et par mørkeblå skinny jeans og flade loafers. Solbrillerne er også kommet frem igen og de blå blonder passer perfekt til mine Dolce & Gabbana briller, som efterhånden er et par år gamle.

I dag har jeg skiftet blåt ud med hvidt og sort og føler mig mere normal, ha ha – det er faktisk dette outfit næsten 🙂 Jeg skal til fyraftensmøde med pigerne fra Black Swan – forhåbentlig får vi lov til at gramse lidt på den næste kollektion. Jeg glæder mig til at se dele af den. Og til at se de andre piger. Hyggeligt 🙂
Hvis jeg stadig har bare lidt energi i aften, når jeg er hjemme igen, så skal løbeskoene på, for jeg har altså 4 kilo der er kommet snigende tilbage. Aner ikke, hvordan de er havnet på min krop – det har bestemt ikke noget at gøre med is, sovs, for meget pasta og en snøffel for meget. Næ Næ ….. argh. Jo. I know. De skal af! Og det kan kun gå for langsomt.

Hav en skøn tirsdag … jeg sneak peeker lidt på instagram fra i aften, så følg med der 🙂

Læs også:  Opskrift på de bedste cookies, en efterårsferie godt brugt og små drømme

One Comment

  • Sascha

    Du ser fin ud.
    Jeg håber at du havde en skøn løbetur 🙂 Jeg løb mine første 5km efter fødsel igår ( har løbet efter, bare ikke så langt) og jeg er HELT smadret 😀