Min stil,  Shopping og Inspiration

Leo og nOva Meadow Bag

2013-08-23T07-30-07_5 2013-08-23T07-29-49_2 2013-08-23T07-30-07_2

Nogle dage er det rart at hoppe i helt bestemte favoritter, som man ved virker hver gang – sådan har jeg det med leoprint, sorte jeans, en læderjakke og en lækker skindtaske. Så er der ikke så meget pjat – synes desværre der er for mange af de dage i øjeblikket. Skal simpelthen tilbage til at lægge tøj frem om aftenen.
Tasken “Meadow” er spritny og er en gave fra nOva – den er så blød som smør og dejlig rummelig med mange små seperate “afdelinger” til opbevaring. Jeg var aldrig i tvivl om, at denne er en af mine favorit-nOva’er dette efterår, men jeg skal nok vise jer nogle flere på et andet tidspunkt. Der er skulderrem, kombination af glat og kviltet læder, fed størrelse! Find Meadow her.
Sandalerne er i øvrigt også nye og er fra Black Lily (find dem nedsat her)

Kom lige til at tænke på noget sådan fuldstændig lavpraktisk – hvordan gør I i forhold til morgendagens outfit. Lægger i det frem og aftenen eller hvordan? 🙂

Læs også:  Koldskål er vel også en slags mad?

20 Comments

 • Lullumut

  Jeg er nu vild med dit outfit 🙂 Og nej, jeg lægger aldrig tøj frem. Gjorde det altid før i tiden. Ville ønske jeg fik motivationen frem igen. Er helt vild med din nye taske, den er super flot 🙂

 • TiW

  Safe items eller ej, du ser godt ud! Jeg lægger somregel tøjet frem aftenen inden hvis jeg har tid og overskud, det får jeg klart de bedste outfits ud af.

 • Karina

  Læææækkkkert taske 🙂
  Og outfit i det hele taget.
  Pyha mit skab er et stort kaos af ting der kun passer lidt sammen, og syntes konstant jeg mangler “noget” men har og sorteret med hård hånd efter graviditet og efterfølgende barsel (incl vægttab) men det tar jo nok lidt tid (og penge) at få opbygget lidt godt basis igen 🙂
  Men har luret lidt på det tøj du har vist de sidste dagen rigtig fint er det

  Knus

 • Karina B.

  Lækkert outfit og lækker taske. Synes nOva laver så meget fint.
  Du er altid top-smart, så pyt med at det er de sikre valg. Det er stadigvæk inspirerende 🙂

  Jeg gør mit tøj klar om aftenen.
  Jeg møder tidligt, og har så mange gange været alt for presset om morgenen, hvis mit tøj ikke er klar.
  Nu skal det også siges, at jeg stryger alt mit tøj, så det tager selvfølgelig lidt tid, og så er jeg bare heller ikke god til tøjkrise om morgenen….

  • Marlene D

   Tusind tak 🙂
   Stryger du alt? Det er alligevel lidt vildt, men når man er trænet, så tager det sikkert heller ikke så lang tid igen, vel?

 • Guapizimo

  Lækkert outfit, sort og leo fungerer altid og så er det jo netop oplagt altid lige at hoppe i det som du skriver 😉

  Pt. hænger de overdele jeg bruger på en bøjlestang, så jeg griber bare efter noget om morgenen, ligger det på hylder plejer jeg at planlægge lidt bedre hvad jeg skal have på.

 • Lise/walkinrunout

  Jeg vælger om morgenen… faktisk elsker jeg at stå i mit skab og kigge rundt… udvælge én ting for derefter at tænke over, hvad der passer dertil.
  Jeg tror slet ikke jeg kunne lægge tøj frem om aftenen… for jeg ved jo ikke hvad jeg har lyst til når jeg vågner…
  Det er lidt ligesom madplaner… jeg kan sagtens lave dem, men det er sjældent, at jeg gider spise det, jeg har fået skrevet ned…
  Hmmm..

  • Marlene D

   Det gjorde jeg også før, nu er jeg bare en klovn til at fikse det i en ruf, så tror jeg bliver nødt til at have en plan om aftenen 🙂

 • Bolize

  Nej, lægge tøj frem – DET kunne jeg ikke gøre – er alt, alt for impulsiv og tænk nu hvis vejret havde ændret sig over natten? OMG – SÅ ville der da først opstå krise :-))
  Dit outfit er super lækkert og det klæder dig 😉 ♥