Shopping og Inspiration

Black Swan AW13 – WOWZA + how-to

Jeg var som sagt i Kolding i går for at hente den nye Black Swan kollektion og jeg kan godt sige jer, at den er god! Om muligt endnu bedre end de to foregående – i hvert fald er der mange styles, som personligt rammer mig.
Synes lige jeg vil gøre opmærksom på, at kollektionen launcher her d. 28. august (på onsdag) og så har vi konsulenter “eneret” på den i 16 dage, hvorefter den også kommer til salg online. Black Swan er jo en limited kollektion, forstået på den måde, at der er kun en vis mængde størrelser af hver style og når de er udsolgt, ja, så er de udsolgt.
Da jeg fik kollektionen gennemgået i dag, kunne jeg i hvert fald pege på de første 9-10 styles, som kommer til at være væk hurtigt og derfor vil jeg lige give jer et heads-up på, hvordan I kan sikre jer de ting, som I gerne vil have.
Lookbook (her) og katalog (her) giver jer muligheden for at se tøjet før det kommer online og i løbet af de næste dage, forhåbentlig, så har jeg også packshots, som kan findes her. Skal nok give et praj, når de er der. Derpå har I flere muligheder for at købe. Enten kan I booke en shoppeevent med jeres konsulent – jeg kører personligt på det meste af Sjælland. I kan også tage et par veninder under armen og komme til mig, så sørger jeg for rammerne og du får stadig din værtinderabat. Sidst men ikke mindst … og jeg forestiller mig, at en del af jer vil synes denne del er fin …. så kan du skrive til mig på malsen@malsen.dk og fortælle mig hvad jeg skal bestille for dig, så du er sikker på at få yndlingtingene! Så ringer jeg dig op, så vi kan gennemføre handlen. Spørg endelig!

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Hvad skal du have med mon? 🙂
Nedenfor er bare et udpluk af kollektionen – følg links i teksten for at se det hele!
Black Swan AW13 Black Swan AW13 Black Swan AW13 Black Swan AW13 Black Swan AW13 Black Swan AW13

12 Comments