Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

by nord på min troldegren

Min troldegren er importeret fra vores sommerhus og den pynter i stuen stående som et træ i hjørnet. Jeg elsker når lyset på den kaster grenenes skygger på væggene og minder mig om dels sommerhuset, men også om, hvor stor en indflydelse lys og skygge har på os mennesker. I øjeblikket er den naturligvis ikke tændt så meget, da det jo er længe lyst, men hvis vi er sent oppe, så bliver den tændt omgående 🙂

Normalt pynter jeg den jo kun i forbindelse med højtider; jeg har dog haft kig på de fine dyreornamenter fra by nord længe og da jeg i dag var et smut i Næstved Storcenter for at forsøge at bruge nogle gavekort jeg havde (lykkedes nærmest ikke! Er det ikke altid sådan … når man endelig har gode shoppefinanser, så kan man ikke finde spor …. verdammt!), så jeg at Bahne havde et udvalg af dem sat ned til halv pris. Haps x 5 og nu pynter de på troldegrenen. Man kan få mange flere end de fem jeg fandt og kunne godt tænke mig at tilføje en enkelt beige og en pastelrosa måske. Ser så fint ud, synes jeg.

Jeg kommer aldrig aldrig aldrig til at sløjfe mine troldegren indenfor – uanset hvad boligtrends siger og om min livsstilslykke eventuelt er doomed. Elsker den! Har I det sådan med noget i jeres hjem? 🙂

bynord ornaments

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

3 Comments