Skønhed

Vind total kropsforkælelse med Bio-Oil!

bio-oil
Sikke en onsdag det er! Først kan jeg vise jer nyt hår, som er kommet tilbage til favoritfarven og nu kan jeg så sætte gang i en konkurrence, hvor et af mine all-time yndlingsprodukter er hovedaktøren. Bio-Oil, som jeg har nævnt en del gange her på bloggen efterhånden, er den glade afholder af denne konkurrence, som udmøntes i, at en af jer vinder den skønne pakke på billedet med to gange Bio-Oil, badekåbe og håndklæde fra Södahl.
Tidspunktet kunne ikke være bedre. Solen har godt fat derude og huden reagerer. Hvis du gerne vil sørge for at din hud er klar til hele denne nye sæson som venter, så er Bio-Oil i den grad et af de produkter du bør prøve. Huden har det så godt efter en omgang af den her olie, som er med til at genopbygge cellerne. Især virker produktet godt på hud, som er stresset/ presset. Det er som om huden falder til ro, genvinder mere af sin smidighed og udtoner diverse farveforskelle. Den virker også på strækmærker og arvæv, hvor den har en udglattende virkning. Jeg havde ikke vanvittigt mange strækmærker efter min graviditet og det tror jeg blandt andet skyldtes at jeg brugte Bio-Oil. Den er nemlig helt sikker også at bruge under graviditeter 😉
Jeg kan snakke længe om alle de rosende oplevelser jeg personligt har med produktet, men lad os hellere snakke om, hvad der skal til for at én af jer kan spinge ind i maj med pænere hud og luksustekstiler.

Jeg ønsker at konkurrencen er for alle jer, som jævnligt klikker ind og vil derfor sætte stor pris på, at man støtter bloggen på de sociale medier. Følg på instagram her og på facebook her.
Nederst i indlægget er der en “del” (share)-knap til Facebook og jeg vil være mere end taknemmelig for “en deler” – måske flere på den måde kan finde vej til bloggen 🙂

Læs også:  Sanne Degnegaard & Hair Stories - Kvinder jeg kender #1

Skriv i en kommentar, hvor du følger med og gør dette senest d. 7. maj. Rigtig meget held og lykke <3
(læs mere om Bio-Oil her)

Stort tillykke til Camilla Nyegaard – du har modtaget en mail 🙂

76 Comments