Skriblerier

Nyt job

 De sidste dage har været vanvittige. Jeg har haft ondt i hjertet, spænding i sindet og har virkelig haft brug for al den styrke man kan forestille sig. Hvorfor? Jeg har fået nyt job 🙂 Det er jo i sig selv fantastisk og jeg glæder mig helt sindssygt til at starte på Køge Handelsskole på mandag. 

Men bagsiden af medaljen er, at jeg i torsdags skulle tage afsked med den arbejdsplads, som har dannet rammen for min professionelle udvikling som folkeskolelærer gennem lige knap 17 år. Hvor den tid er blevet af, fatter jeg ikke, men jeg ved at jeg der har fantastiske venner, kolleger og elever. Dem skulle jeg allesammen tage afsked med i torsdags. Vennerne ser jeg selvfølgelig stadig men på en anden måde i fremtiden, da vi jo ikke ser hinanden hver dag. 

Dagen var så hård, men også dejlig. Dejlig fordi så utrolig mange gav mig flotte flotte ord, blomster og gaver med på vejen. Mere ros end ét menneske kan rumme. Hold da op. Mine elever gav mig smukke og sjove minder med på vejen. Drengene gav mig bl.a det fine oliventræ med hjerter på med deres navne. De går altså i 8. klasse så den havde jeg ikke lige set komme. Fik også andre lækre gaver, tale og af mine søde piger fik jeg bl.a en personlig bog med hilsner fra dem hver og én. Måtte vente med at læse dem til senere ellers havde der været for meget water works 😉 pigerne gav mig også en selfie stang ha ha 🙂 den tog vi i brug med det samme og gik udenfor for at tage vores sidste fælles klassebillede ❤️

Læs også:  Libanon - 10 ting der er værd at vide

Senere reception med mine kolleger hvilket var mindst lige så vemodigt. Jeg kommer saftsuseme til at savne dem alle sammen men glæder mig også til at forsøge mig med noget helt nyt og meget anderledes. Efter 17 år er det vist på tide 🙂

Af samme årsag er onlinetiden lidt nedprioriteret – har travlt med afslutte et sted og starte på et nyt. Wish me Luck 🙂

Knus og god weekend

25 Comments

 • Sabina

  Ej hvor spændende ! – stort tillykke søde <3 Puuha torsdag må have været en svær dag. Kan dog nemt forestille mig hvor mange fine ord du har fået i løbet af den dag 😉

  • Marlene D

   Mange tak søde <3 Det var helt sindssygt svært .... noget af det sværeste jeg nogensinde har skullet igennem. Alle gav mig bare så meget godt med på vejen - mere end man næsten kan rumme.

 • Christina

  Så fine gaver du har fået, og skønne elever 🙂
  Tillykke med dit nye job.

 • Ann

  Kære Marlene, hjertelig tillykke!
  Hvor er det altså mærkeligt/sjovt, du har så ofte skrevet indlæg, hvor jeg lige har tænkt på det samme. Vi har ofte samme smag i tøj mm.. og har begge lige nappet 3-4 kg 😉
  Og jeg er tidligere folkeskolelærer, og tro det eller ej, gæt hvor jeg underviser sa såmænd på en handelsskole 😉
  Held og lykke med det nye, godt gået at du tør at prøve noget nyt efter så mange år!!!
  Personligt har jeg aldrig fortrudt 🙂
  Jeg ser frem til at høre mere 🙂

  • Marlene D

   Kære Ann
   Tusind tak 🙂
   Ej, det er da så pudsigt med alle de sammenfald! Jeg tror absolut heller ikke jeg fortryder … det tegner simpelthen så godt. Føler mig virkelig godt tilpas derude.
   Napper de så de 3-4 kg sammen med …. spænder vi løbeskoene på? Jeg har været ude i dag! 😉
   KH

   • Ann

    ha ha en presser men naturligvis, vi har en deal. Ja så må jeg også hellere få fundet løbeskoene frem OG jeg skal også ha’ gang i min racercykel igen.
    Du har min mail, om du får brug faglig sparring mm :-)KH

    PS du ramte også lige min aften fornøjelse cola max, mandler og rosiner :-=

 • Tina

  Sikke nogle søde elever du har haft! 🙂 knæk og bræk med dit nye job, det bliver spændende for dig at prøve noget helt nyt.

 • Sascha

  Haha jeg troede at du var gravid :-p
  Tillykke med dit nye job. Det bliver rigtig spændende 🙂

 • Camilla - Cfashion

  Hvor spændende – selvfølgelig skal du have masser af held og lykke herfra!
  Din klasse er da fantastisk, tænk at drenge på den alder giver hjerter til deres lærer, så ved man da at man gør en forskel tænker jeg 😉
  Måske du ser dem igen på handelsskolen om et par år 🙂

  • Marlene D

   Mange tak, Camilla 🙂
   Ja, er de ikke? Helt ærligt, så smelter man altså lidt indeni. Jeg håber at se dem alle … pigerne er mindst lige så fantastiske.

 • Bolize

  Al mulig held & lykke frem over – jeg er sikker på, at du vil elske dit nye job og alle de udfordringer du møder, for du ER den bedste ♥

 • Chau

  Tillykke søde. Hvor er det dejligt at kunne sige farvel med så meget varme. De er ikke alle som oplever det i disse tider, desværre.
  pøj pøj med det nye.

  /Chau

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere

  Hej Marlene

  Ja, tiden går godt nok hurtigt. 17 år er i dag også helt vildt – de fleste skifter jo hver 2.-3. år. Selv har jeg været samme sted siden 2003 – dog lige med en afhopper et enkelt år, hvor jeg lige skulle prøve noget andet. Men de hentede mig sgu “hjem” igen, og så har jeg været der siden. Så godt gået med de 17 år og stort tillykke med dit nye job på handelskolen. Det er også noget andet end folkeskolen tænker jeg… spændende med de nye udfordringer.

  Jeg lover at sende dig en masse god energi og håber at elever og kolleger det nye sted, har taget sig rigtig godt imod dig.

  Stort knus
  Anne

%d bloggers like this: