Fonnesbech SS15
Shopping og Inspiration

Fonnesbech SS15 aldeles lækker silke og fede skjorter!

Fonnesbech

Der bliver talt om vinterdepressioner og om, hvordan mørket sniger sig ind på os … Jeg synes heller ikke det er fedt, men jeg forsøger virkelig at lade være med at lade mig gå på af de mørke grå triste dage. Vi ved jo, at vi kommer ud på den anden side og til gengæld er der så mange hyggelige ting man kan lave indenfor også. Tænde op med lys, bage kager man aldrig når, nyde ekstra varm kaffe og så kan man glæde sig over kommende kollektioner som fx Fonnesbech, som er en ældre virksomhed med en ny mission.
Kollektionen er begrænset til et nøje afmålt antal styles – de fleste klassiske med et cool twist, men også lidt mere farverigt print og nogle enkelte vovede snit. Især skjorterne fangede min opmærksomhed på CIFF – både de korte og de lange. Eller måske især de lange! De er SÅ smukke og jeg er helt stensikker på, at jeg skal have fingrene i en hvid. Gad godt man allerede kunne få dem nu, for det ville ikke genere mig overhovedet at bruge den over skinny jeans og med en lang cardigan til. Chunky støvler og en stram hestehale. Nå, men jeg må vist vente nogle måneder endnu 🙂

Ser det ikke lækkert ud?

Fonnesbech skjorter fonnesbech

 

 

Fonnesbech_SS15_1135_1

Læs også:  En sand forelskelse

4 Comments

%d bloggers like this: