Shopping og Inspiration

Cool sommersæt fra Minimum og et godt tip

Minimum Marie Alessa

Jeg har lyst til et sommermønstret sæt og jeg screenshot’ede med det samme det her sæt, da Minimum viste det på IG tidligere. Jeg synes det er så fint og ville være noget så hyggeligt at futte rundt i sommerhuslandet i. Der er altid sådan lidt køligt om morgenen, så rart med en langærmet. Og om aftenen igen, når solen går ned. Shorts og sweatshirt kan jo også sagtens bruges hver for sig, så jeg tænker at der er masser af muligheder.
Det er ikke til at finde sættet online endnu (i hvert fald i min søgning), men mon ikke det dukker op meget snart hos enten Stylepit eller Magasin, som i hvert fald begge forhandler Minimum. Er det ikke et fint sæt?
Vil I øvrigt lige tippe om en deal, hvor der kan spares 50% hos nicehair …. skrev mere om den her.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

One Comment

 • Bittem

  Hvor er det sødt og sommerligt.
  Sig mig, hvad har du dine nøgler i?
  Jeg har haft et hjerte fra mulberry, ja, jeg føler næsten fra da jeg blev født, tænker på, hvad andre buger.
  Mulberryhjertet i Congo blir jo aldrig slidt op. Det slider vel på taskerne, hvis nøglerne ikke er i et lille hylster.?
  Jeg tror mine har lavet hul i min longchamp…
  Knus b