Shopping og Inspiration

5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Solrød Center

Gennem det sidste lille halve år, har jeg samarbejdet med Solrød Centeret om at sprede det gode budskab om dels at handle lokalt, men også om Solrød Centeret helt generelt.
Hvis man ikke ved at denne perle af et shopping center ligger lige der ved s-togsstationen i Solrød, så er det jo netop vigtigt at få fortalt lidt om, hvad vi har at byde på her syd for København. Selv bor jeg lige uden for Køge, som er nabo til Solrød. Hvis ikke du allerede har været i centeret, så kan jeg virkelig kun anbefale en tur dertil, for udover et hav af butikker, madsteder og caféer, så er der også fem forskellige supermarkeder og tilmed gratis parkering, hvis man kommer i bil.

Billedet er lånt fra Solrød Centerets hjemmeside her

Men prikken over i’et

Prikken over i’et i Solrød Centeret er alle aktiviteterne. Der er alle mulige hyggelige arrangementer – både happenings som ikke er årstids- eller sæsonbestemt, men også nogle der er. Mærkedage eller højtider bliver fejret i centeret, som altid er pyntet så hyggeligt. Her til jul er der bare så smukt og ja, det var der faktisk også til Halloween, hvor græskar pyntede og hekse hang fra lygtepælene.
Solrød centeret offentliggør altid deres program på deres hjemmeside her og hvis nu du ikke har planer d. 4. eller d. 18. december, så kan man få en tur gennem centeret i hestevogn af den gamle fine slags. Eller trænger børnene til en tur med aktiviteter, så er der bamsefabrik d. 11.
Som sagt – det hele står i programmet, som kan ses her.

Læs også:  Forårsfodtøj
5 gode grunde

Der er i mine øjne masser af grund til at benytte sig af netop dette center, men de 5 bedste grunde er:

  1. Børnevenligheden (og et smut i den store dyrehandel)
  2. Gratis parkering
  3. Fusion – fedeste tøjbutik
  4. Caféerne – man kan starte med en snack i den ene ende og slutte med en god kop kaffe i den anden 😛
  5. De mange arrangementer, som for det meste er gratis

Husk som sagt, at man både kan se oversigter over, hvilke butikker der er, samt alle de kommende arrangementer på hjemmesiden. Håber vi støder på hinanden en dag i Solrød Centeret.