Louis Vuitton,  Shopping og Inspiration

Hjemme igen // Neo Cabby LV

lv cabby

Hej 🙂 Jeg har vĂŠret lidt fravĂŠrende de sidste par dage! Tiden har vĂŠret knap og jeg har haft (og har) en masse om Ăžrerne. Hele weekenden kommer til at stĂ„ i fĂždselsdagens tegn og derfor har jeg skullet ordne en masse praktiske ting. Derudover har jeg (suuuper fedt) haft tandpine og mĂ„tte starte dagen i dag hos tandlĂŠgen, hvilket absolut ikke er min yndlingsperson. Jeg glĂŠder mig dog helt vildt til weekenden og hĂ„ber at alt kommer til at gĂ„ rigtig godt. Det er jo ikke fordi det er det vilde jeg skal holde, men man vil jo alligevel gerne sĂžrge for at alt spiller 🙂
Jeg fandt lige det her billede pĂ„ mit kamera. Min Louis Vuitton Neo Cabby har nemlig vĂŠret til reparation og er nu endelig hjemme igen. Det er muligvis den taske, som jeg har brugt allermest nogensinde og derfor kunne jeg nĂŠsten slet ikke holde tanken ud om, at den mĂ„ske ikke kunne laves. Hankene var begyndt at gĂ„ lidt fra i syningerne, men heldigvis kunne det sagtens fikses og Miss Neo er tilbage i folden … klar til at gĂ„ endnu ti runder med mig. Jeg ville Ăžnske at LV ville genindfĂžre denim i den sorte version igen og sĂ„ lave en Speedy. Haps 🙂

Nu kĂžrer jeg ud og henter de sidste handlerier, lidt penicillin til tĂŠnderne og mit mindste-guld, som er i dagpleje. HĂ„ber at I fĂ„r en skĂžn weekend …. vi skrives ved 🙂

PS: Jeg mangler at svare pĂ„ jeres skĂžnne kommentarer … har ikke glemt jer, men der er lidt forsinkelse pĂ„.

3 Comments

 • Lene B

  STORT tillykke Malsen, og rigtig god bedring. TandlĂŠgeregninger er aldrig sjove. UF.

  skĂžn taske og strik.

  Rigtig god weekend,
  mÄ solen skinne pÄ dig :0))

  smil Lene B.

 • Nille

  Rigtig god fþdselsdag, og god bedring 🙂 Og tillykke med at du har din frk. Neo tilbage.

  Jeg kom til at tÊnke pÄ, havde du ikke en Marc Jacobs metal to the petal taske? Jeg synes den er sÄ fin, men har du vÊret glad for den? Overvejer som totalt last-mover at anskaffe mig en..

%d bloggers like this: