Skønhed

Et godt tip: Batiste Dry Shampoo … spar på farveregningen!

batiste dry shampoo

Det er dyrt at være farvet lyshåret, når ens hår er ret så mørkt fra naturens side, men jeg har faktisk fundet en løsning, som gør at overgangen mellem det farvede hår og de mørke rødder ikke er så alt for tydelig. Denne Batiste tørshampoo til lyst og blond hår nuancerer faktisk overgangen (sprøjter det lidt koncentreret ned i bunden og børster ikke efterfølgende), så den ikke er så markant … og jeg kan derfor trække den lidt med at få farvet bunden. Det er godt for økonomien, men i sandhed også får håret, som ikke akkurat bliver sundere af al den afblegning. Jeg kan dog ikke strække den ret meget længere, men den her fine fætter har altså købt mig en 3-4 uger ekstra, hvilket jeg er yderst taknemmelig for. Den fås også i andre toner og til andre hårfarver 😉 Forhandles masser af steder og koster kun 79,-

Testprodukt

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

8 Comments

  • Rikke

    Godt tip. Ellers kan jeg anbefale en blond-spray. Kan ikke lige huske hvad mærket hedder (køber den i Matas), mem man sprayer den på de mørke rødder og så lysner den lidt ad gangen. Jeg bruger den ca 1 gang pr uge og vasker i sølv-shampoo et par gange eller 3 om ugen – det har indtil videre holdt mig ude af frisørstolen i ca 4 mdr.
    Kh Rikke

  • Birthe

    Malsen, har du stadig den sorte Speedy med firkanter, jeg tror du havde den med til vuitton i sin tid?
    Den er vildt flot..
    B

  • anne schmidt

    Lyder dælme godt – har selv overevejet at prøve Batiste vidundermidlet, men har det forsat til gode. Nu må jeg klart prøve det.

    Og tak for i går – super hyggeligt.

    Bedste hilsner
    Anne Schmidt

    • malsen

      Jamen, jeg kan KUN rose den … den er super super god! 🙂

      Og i lige måde … en helt igennem fin dag 🙂
      Mange hilsner
      Marlene