Shopping og Inspiration,  Skønhed

Bedste produkt til skadet hår og en vild besparelse på MAC og ESSIE (Starry Starry night)

 

loreal profiberIndeholder reklamelinks
Mit hår har naturligvis lidt en del skade efter ulykken. De høje varmegrader har delvist brændt noget af, noget er knækket og jeg har efterfølgende også tabt en del hår. Så den fine manke jeg engang havde, den ser sgu lidt sølle ud. Jeg har prøvet lidt forskellige produkter …. mange okay, men L’Oreals Profiber Restore har givet gode resultater ret hurtigt. Den er ikke billig, så jeg spottede lige sådan et “før-Black-Friday”-tilbud hvor alle L’oreals produkter er sat ned med 50%. HAPS. Jeg bruger ikke balsam, men hårkur for at få den ekstra næring. Vasker mit hår 2 gange om ugen, så det er meget bedre med kuren. Profiber (og de andre varianter i L’Oreals redningsserie findes her).

MEN

Der er sørmstarry-starry-night essiee også 30% på alle deres MAC cosmetics produkter …. OG 50% på ESSIE’s produkter ….. så jeg hamstrede lige lidt godter fra de hylder også. Bl.a. Essie Starry Starry night, som jo er en re-runner af en tidligere monster-succes! Den gik for helt latterlige beløber på eBay.

Der er flere mærker med i før-udsalget ….. se alle her.

Hvad vi så i øvrigt mener om Black Friday, kan vi tage en anden gang. Jeg er bare glad for at spare penge her op til jul. Så kan jeg give lidt større gaver 🙂

 

 

Hvis jeg får tid, skal jeg prøve at samle lidt af de rabatter/ koder jeg har set til jer ….. men i dag er der fx 20% ekstra på alt udsalg hos Boozt med koden “SURPRISE” lige her …. både mænd, damer og børn. 

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces