Shopping og Inspiration

Mere motion i 2015 – det klares bedre i leoplettet sportswear

Først, må jeg simpelthen sige tak for den smukke respons på mit indlæg fra i går <3 Jeg har været så glad for jeres ord og ikke mindst kliks, for der har været virkelig mange forbi og læse.

gina tricot sportswear

Som jeg skrev, så har jeg nogle mål for 2015. 4 styks for at være mere eksakt og jeg vil forsøge at bryde dem op, så de også hver især får lidt taletid her på bloggen. Det ene er, at jeg skal nå mere motion. Ikke kun den der kedelige ego-motion, som enten er løb eller gang med tungen ud af halsen, men også noget motion, som er sjovt og socialt. Faktisk, har jeg spillet volleyball stort set hele mit liv, sådan on/ off, og er hverken god eller dårlig til det, men jeg synes det er skide skægt, for nu at sige det ligeud. Så jeg lod mig overtale til at starte i den lokale klub, som tilfældigvis spiller i hallen på min arbejdsplads. Det kan jo ikke være lettere og det er én gang om ugen. Derudover spiller vi også kollega-volley om fredagen … for hyggens skyld, men også fordi vi årligt deltager i en Cup. Så pt er der altså to pluspoints om ugen …. direkte ind på “2015 – do more of what makes you happy”-kontoen 😉
Sportstøj er til gengæld en mangelvare i min garderobe (modsat Acne sko, men det er en helt anden snak) og jeg har hverken lyst eller råd til at købe alt for dyrt ind til sport, så jeg holder øje i H&M og Gina Tricot. Sidstnævnte har lige launchet ny sportskollektion spækket med fine ting med leopletter. Jeg har indkøbt tights med leopletter, sportsbh og sort bluse med noget i siden. Glæder mig til det kommer, så jeg kan hoppe rundt i chic stil på volleybanen 😛 Har fundet en hoodie og lidt strømper hos H&M. Eneste større investering, som desværre er nødt til at blive gjort, er et par bedre sko end dem jeg har. tænker umiddelbart Asics, men vil lige suse forbi en sportsforretning en dag.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

⇒ Jeg ved jo mange af jer løber ….. men er der nogen af jer der dyrker sociale sportsgrene også?

PS: jeg skylder stadig at finde vinderen af den lækre ghd føntørrer …. det kommer i weekenden, hvor der også er en lækker konkurrence til jer.

11 Comments

 • Karina

  Først lige et “skide sejt” til at du har hentet bloggen hjem og rigtig fine tanker du gør dig. Det skal nemlig handle om at have det godt.

  Og sejt med motion, jeg spillede volley i gymnasiet og var rigtig glad for det, desværre har et par ledbåndsskader gjordt at det ikke er den bedste sport for mig mere 🙁

  Jeg er nok bedst til det der ego-sport som pt er Powerwalk med lydbøger i ørene. Ærligt så får jeg kuk af at være sammen med mennesker hele tiden (den er lidt dobbelt for elsker at være social men har også brug for at trække mig og lige være “alene”, så motionen bliver mit “frirum” til det).

  Lækkert med nyt sports tøj, jeg har lige fået et par vinterløbe tights fra H&M den er rigtig lækre, det meste af mit sportstøj var ligesom blevet for stort 😉 dejligt men også smådyrt

  Rigtig god weekend, her byder den på 8-10 km i skoven hvis ikke himlen åbner sig for meget

  • Marlene D

   Tusind tak smukke <3

   Motion skal klart også være ens frirum til at være alene, men jeg kunne bare mærke at jeg gjorde for mange ting alene... alene på jobbet, alene på Black Swan, alene på blogs .... trænger til at grine og være sammen med andre noget mere 🙂

 • Sascha

  Åhh jeg glæder mig SÅ meget til at kunne dyrke motion igen, når jeg må efter, at jeg har født 🙂
  Jeg skal helt sikkert se nærmere på leo-plettet tøj

  Jeg dyrker ego-sport fordi jeg kan gøre det når det passer ind i min kalender. Men jeg har for det meste løbet sammen med min kæreste, så føler egentlig at det har været socialt alligevel 🙂

  • Marlene D

   Det er da top-hyggeligt at løbe sammen med sin kæreste 🙂 sjældent man kan være sammen om sådan noget. Er ikke helt sikker på, at jeg ville have temperament til det 😀
   Ja, heldigvis kan man jo gå i gang stille og roligt ret hurtigt efter fødslen … kan huske jeg også bare glædede mig til at gå lange ture med barnevognen.

 • Birthe

  Vi skal osse høre hvad der kom med hjem fra LV sidst?
  Er den lille drømmetaske ikke for lille i dagligdagen, har prøvet den både i london og hamburg, den er bedårende, men den er diminutiv.
  B