Min stil,  Shopping og Inspiration

Mine sommersandaler 2020

Jeg har næsten altid et behov for at købe nye sommersandaler – jeg slider dem simpelthen op. Dels fordi jeg, som jeg før har nævnt, har en tendens til at gå direkte fra støvler til sandaler, så sandalsæsonen er tit lang for mig, men også fordi jeg sparer på de rigtig dyre jeg har og så køber jeg 2-3 par mere budgetvenlige. Måske overlever de til næste år, måske ikke, men vigtigst at de bliver brugt, ikke er sarte og er gode at gå i.

I år er mine sommersandaler blevet til tre par. Alle tre virkelig gode at have på og sådan nogle man kan gå i – også når benene bliver varme og fødderne måske hæver lidt. Alle tre par kan i øvrigt tåle vand, så skulle man komme til at spilde en is på dem, så kan de vaskes.


Alle tre par har jeg været hurtig at hapse. De har været og er meget populære. Den sorte/hvide model fra Lala Berlin, som hedder Alanis Kufiya Scribble er nok den der er sværest at finde, men de er i følgende webshops:
Du kan få dem i str 36 lige her – jeg bestilte for en uges tid siden da de var i pre-order – måske kun det ene par, så det er ikke sådan en du liiiige skal sove på. De koster 369 kr. og er sindssygt gode at have på. Jeg overvejer, om jeg også skal have den røde udgave, men afventer lidt med den …
Rikke Solberg har dem i 37 og 40 og resten af størrelserne i preorder …. find dem her
Og en anden butik har en enkelt 38 her.

Hos Lala Berlin er de faktisk også i en del størrelser nu – både i rød og sort – lige her

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

Og Butik Blossom har dem i nogle størrelser i både rød og sort … her og her

De to andre par er rebsandaler fra Nomadic state of mind. Jeg har valgt modellen Mountain Mama med hælrem, men man kan få dem uden også. Mine er købt her hos A’Poke og der var saftsuseme hurtig levering – tror jeg bestilte sent eftermiddag og hentede dem efterfølgende dag. Jeg købte de sorte med sål og de lyse uden. Egentlig mest for at teste forskellen. De koster 500kr pr. par og er skønne for fødderne! Og de kan faktisk komme i vaskemaskinen.
Så – det er altså primært de sandaler jeg kommer til at fræse rundt i …. og hermed er inspiration og links givet videre 🙂

Den grønne kjole er i øvrigt fra Month of May – HER

Apropos …. så var det de her skønne gule sandaler (som jeg også har i lyserøde), som jeg levede i sidste år …. de lyserøde lever stadig lidt.

Følg med på instagram: