Shopping og Inspiration

De lækre julegaver

julegaver 2014 2
Selv om vi er godt inde i januar, så vil jeg alligevel vise jer mine julegaver. De var simpelthen SÅ gode – jeg bliver normalt altid glad for alt, hvad jeg får, men det var som om alt bare var lige i skabet denne gang. Vi havde ønsket os de fine nye blå riflede tallerkener fra Royal Copenhagen og fik faktisk hele 6 af dem, hvilket jo er et perfekt antal at starte ud med. Derudover, fik vi en lækker vasketøjskurv fra Ferm Living, plaid også fra Ferm Living, et par viskestykker fra by Nord og en elkedel fra Eva Solo, som jeg glemte at få med på billedet. Til mig selv lå der gavekort til Bahne, et fint stykke skrift fra min veninde (blev så glad for de ord der står på), smukke grønne ruskindsstøvler fra Acne (min samling er snart uovertruffen!), hjemmesko fra Angulus og den fineste nøglering med en nøgle fra Louis Vuitton.
Min søn blev selvfølgelig også begavet og hans sødeste gave var klart den lille pingvinpude fra by Nord, så den skulle I da også lige se 🙂

Alt er taget i brug – med undtagelse af Acne støvlerne, som lige skal have sikkert tørvejr i prognosen inden jeg hiver dem ud for at blive luftet.
Nu er det tid til lidt lækker søndagsmad i form af min mands helt specielle ris – har seriøst aldrig smagt så gode ris siden jeg blev udsat for hans og lidt sammenkogt. Ægte vinter- og restemad. Haps.

Hvad fik I til jul? 🙂

Louis Vuitton key keyring

Julegaver 2014

Læs også:  Årets julebord

7 Comments