Shopping og Inspiration,  Skønhed

Tid til farve på neglene / Essie bump up the pumps

Min januar har masser af spændende ting i kalenderen – der er BLACK SWAN kick-off i Kolding for alle os konsulenter, der er modeuge i København (hvor jeg skal præsentere noget, som jeg ikke helt kan dele endnu), der er volleyball cup på skolen og sidst men ikke mindst, så kan jeg fejre min fars fødselsdag og at han går på pension. Han bliver 72 og har ikke været til at drive fra arbejdsmarkedet, men heldigvis har han endelig fundet ro ved at gå fra. Det betyder, at begge mine forældre er stoppet med at arbejde og at vi derfor noget nemmere kan ses mere i hverdagen også – skønt.

Essie bump up the pumps Dior Gel Coat
Jeg er i gang med at prøve lidt forskellige lakker af, som kan gå til de forskellige begivenheder – jeg trænger til lidt farve uden at det bliver for meget og jeg ved, at når jeg først får travlt, så bliver jeg ikke særlig kreativ og havner i den sikre afdeling med noget gråt, sort eller mørkeblåt – alle tre favoritter herhjemme.
Essie’s nuværende vinterkollektion er faktisk meget rig på farver …. jump in my jumpsuit har I sikkert set rundt omkring (ellers er den lige her) og måske også double breasted jacket.

De er begge virkelig fine, men jeg har valgt at tage bump up the pumps på – den er lige dele diskret og farverig, hvilket passer godt til min vinterblege hud. Har givet den et skud Dior Gel Coat ovenpå. Absolut den mest fantastiske top coat der findes. SÅ smuk, hvis man kan lide blanke negle.

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

Så here we go ….. cremet koral/ peach på vintertutterne – hvad synes I? 🙂

Essie bump up the pumps i de fleste Matas butikker.

6 Comments