Ar- og hudkorrektion,  Skønhed

Forbedring af hud med laser #3

Det er tid til en update på laserbehandlingerne på mine hænder og arme, som udføres af Dermocosmetic. Og det er en god update! Virkelig god, for jeg kan, for det første se tydelige forbedringer, men jeg kan også mærke tydelige forbedringer – på to niveauer. Vi har hele tiden håbet på en større smidighed i og omkring transplantaterne, som gang på gang er blevet bedre og bedre. Men efter den sidste behandling, som var med en anden type laser end den jeg har fået de første 3 gange, så er der dælme også kommet mere følelse i! Det er slet ikke til at begribe – det havde jeg virkelig ikke regnet med. Positiv overraskelse. Vender lige tilbage omkring forskellene på de to typer lasere jeg har fået.
Huden er også blevet flottere og mere ensartet i farven. Det bliver aldrig nogensinde 100% “almindeligt”, men når man tænker på hvor vi var til at begynde med og så hvor vi er nu, så er der en kæmpe forskel, når jeg kigger ned på mine arme og hænder. Er simpelthen SÅ glad og taknemmelig.
Mit store håb er, at Kristoffer og Dermocosmetic siger “go” for at prøve på halsen meget meget meget snart. Jeg er så gladeligt forsøgskanin. Det kan kun blive bedre. Understreger ligesom jeg har gjort i de andre skriv – det første her og det andet her – endnu en gang hvor utrolig vigtigt det er at have en behandler, som man føler sig tryg ved. Jeg føler mig så godt tilpas på kliniken i det hele taget og er helt tryg ved Kristoffer. Jeg ved at han ikke tager chancer. Jeg ved at han er ærlig, hamrende dygtig og jeg ved også at han lytter og “ser” mig under hele behandlingen. Det er simpelthen så vigtigt og jeg kan kun anbefale ham til alle og enhver.

En behandling med PICO laser

Her er en lille video fra den seneste behandling jeg har fået lavet og under videoen kan du læse meget mere om de forskellige typer laser.

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE
Behandling med PICO laser hos Dermocosmetik og hos dygtige Kristoffer Ruvang
Forskellige typer laser og hvad de kan gøre

Hvis man overvejer laser, så er det først og fremmest vigtigt, at man booker en tid til en forundersøgelse og samtale hos Dermocosmetic. Her får man nemlig kompetent vejledning vedr. hvilken type laser, som vil egne sig til den eller de udfordringer man kommer med. Der er forskel på, om man kommer med multible ar i forskellige størrelser, dybder og struktur som mine eller man har et mindre område som skal behandles. Eller måske er det uønsket hårvækst, ældningstegn, strækmærker, pigmentpletter eller andet. Jeg vil meget kort lige gennemgå de forskellige typer – nogen ved jeg selvfølgelig mere om end andre, da jeg selv har prøvet dem.

Fractional laser

Fractional laser arbejder ned i dybden af huden og derfor også den jeg fik de første 3 gange, hvor det først og fremmest handlede om at få huden blødgjort ….. især de transplanterede områder. Fractional er nemlig non-ablativ, hvilket vil sige at den efterlader overhuden intakt. Uden sår. Den arbejder nede i de dybere hudlag og er på den måde ret så revolutionerende. Det er en lille firkant, som “skyder” et lille område ad gangen og som mest af alt føles som små smæk med en elastik. Den kan skrues op og ned i styrke og “smækkene” bliver selvfølgelig lidt større ved den højeste styrke. Men jeg mener oprigtigt at man ikke kan sige at det gør ondt-ondt. Men det er klart med så store områder som mine, så sidder man da ikke og nyder det 😉
Fractional kan også bruges i ansigtet, hvor den har stor effekt for fornyelse af hudcellerne og hvor der sparkes godt gang i collagen-dannelsen.
Jeg oplevede en varme, ømhed og hævelse efterfølgende. Varmen og ømheden fortager sig hurtigt (ca 5-6 timer for mig) og hævelsen over de næste 3-4 dage. Man kan sagtens arbejde dog vil jeg ikke anbefale at man skal noget lige efter behandlingen. Læs endnu mere om Fractional her.

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt
Pico laser

Pico laseren var den laser jeg fik sidste gang jeg var inde hos Kristoffer og Dermocosmetic og er den videoen handler om. Den bruges oftest til meget effektiv fjernelse af tatoveringer og har fået sit navn “Pico”, da den bevæger sig utrolig hurtigt henover huden (pico-sekunder).
Men den kan altså også, som i mit tilfælde arbejde med overfladen. Jeg viser jer en billeddagbog herunder, hvor man kan se, at der er på 6. dagen er nærmest normale tilstande.
Det var efter denne behandling at der pludselig kom mere følelse tilbage og det havde jeg slet slet ikke regnet med.
Pico har et indbygget kølesystem, men jeg synes den kan mærkes. Omvendt, så går det ret stærkt, så man må tage det sure med det søde og det gør jeg gerne efter sådan et resultat. Er spændt på om det er den vi bruger næste gange også. Læs meget mere om Pico og tatoveringsfjernelse.

Billeddagbog

Alle billeder er ikke taget i samme lys, men på nogenlunde samme tidspunkt på dagen. Der er ikke redigeret overhovedet på billederne.

Lige efter behandlingen – let hævelse og rødme
Bagside lige efter behandlingen
CO2 laser

Dermocosmetic tilbyder også CO2 laser, som bl.a. bruges til kraftige ældningstegn og ar i fx ansigtet. Du kan læse mere om CO2 laseren her, da jeg ikke har prøvet den og dermed ikke kan beskrive den så godt.

IPL

IPL – Intens pulseret lys er efter sigende eminent til karsprængninger, solskader og pigmentpletter. Derudover også mildt hudforyngende. Denne kunne være rigtig fin at prøve, da jeg har rigtig mange pletter især i panden – en kombination af solskader og brandsår. Læs mere om IPL her.

Husk at du kan læse mere om mine laserbehandlinger her og her. Og du kan også læse om grunden til at min hud overhovedet ser sådan ud her.